Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! La doar 14 ani, Alexandru se luptă pentru a doua oară cu cancerul. Donează şi tu!

De nouă luni, românii generoși sunt îngerii păzitori ai unui băiat care uimește lumea medicală din Turcia. Alexandru se încăpățînează și luptă împotriva unui cancer agresiv, iar încăpățînarea dă rezultate.

Vezi și

De nouă luni, românii generoși sunt îngerii păzitori ai unui băiat care uimește lumea medicală din Turcia. Alexandru se încăpățînează și luptă împotriva unui cancer agresiv, iar încăpățînarea dă rezultate.

Cu o operație foarte complicată la coloana vertebrală, cu o schemă extrem de dură de chimioterapie, cu dureri și reacții adverse greu de suportat și pentru privitori, Alex vrea să învingă neuroblastomul.

Printr-o donaţie de 2 euro la numărul de sms 8848, alimentaţi fondul de solidaritate al campaniei "Vreau să ajut", din care va fi ajutat Alex, dar şi alţi copii.

"E fenomenal copilasul meu si nu o spun doar eu, o spun des medicii de aici, din Turcia", spune mama lui Alexandru, Elena Ene.

În septembrie anul trecut, Alexandru ajungea la Istanbul imobilizat pe targă, mai mult mort decât viu. Avea cancer, a doua oară în viața lui, și nu putea merge. 

Elena Ene, mama lui Alexandru: "Pentru ei, Alexandru e un fenomen medical prin faptul că neuroblastomul a fost activ în corpul lui și abia după 11 ani a dezvoltat o nouă tumoră." 

Și așa, acest fenomen medical numit Alexandru continua să uimească. În cele nouă luni de când se află internat în Turcia, Alex a coborât și a revenit din Iad de mai multe ori.

Elena Ene, mama lui Alexandru: "Am plans ca mama pe ascuns zile intregi si nu puteam sa vad cum abia isi controleaza decit capul si bratele si tintuit la pat, la orizontala, îl chinuiau greata, durerea, varsaturile, toate efectele secundare provocate de chimioterapie."

Fiu de sportivi de performanță, Alex nu a putut călca pe urmele părinților lui în sport, dar a moștenit de la ei voința de a învinge.

Elena Ene, mama lui Alexandru: "De 9 luni de zile, și poate multe altele de acum incolo, pentru Alex acasa inseamna spitalul. Acum cateva saptamani, a implinit tot aici, pe patul de spital, 14 ani dar in loc de buletin de identitate cu domiciliul acasa, a primit un permis de rezidenta in Istanbul, in care domiciliul e trecut American Hospital."

După nouă luni de tratament, 30 la sută din celulele maligne au fost distruse complet. Pentru restul de 70 la sută, Alex a început un tratament și mai dur.

Elena Ene, mama lui Alexandru: "Chimioterapie, terapie tinta cu iod radioactive, autotransplant de celule stem și imunoterapie. Cu ajutorul vostru sunt sigura ca vom merge mai departe. Alex este un copil luptator, are dreptul la o viata normala și va multumim din suflet!"

Puteti contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau sa ajut" donand doi euro prin SMS la numarul 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau sa ajut".

Puteţi dona si nominal in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui online sau prin paypal mentionind numele Alexandru. Orice suma conteaza!

Iar cand stii ca un copil are nevoie de ajutor,  este bolnav si nu are bani de tratament, indruma-i parintii catre Fundatia Mereu Aproape sau scrie-pe pe pagina de Facebook Observator

Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Conturi Fundatia Mereu Aproape, deschise la BRD:

Cont în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

Cont în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Vreau să ajut! La doar 14 ani, Alexandru se luptă pentru a doua oară cu cancerul. Donează şi tu!