Antena Meniu Search
x

Vremea bună a adus mii de turişti pe pârtiile din toată ţara

Românii au profitat cu miile, pe pârtii, astăzi de vremea frumoasă, dar şi de stratul consistent de zăpadă.

Vezi și

Românii au profitat cu miile, pe pârtii, astăzi de vremea frumoasă, dar şi de stratul consistent de zăpadă. Cu schiuri sau sănii, distracţia a fost la ea acasă pe pârtia din Azuga. În Bistriţa-Năsăud, turiştii s-au întrecut în competiţii pe schiuri. Concursuri au fost şi în munţii Şureanu.

Cu ocazia Serbărilor Zăpezii, turiştilor li s-au pregătit concursuri de schi, snowboard, snowmobil, dar şi jocuri, muzică şi un foc de tabără.

Şi la competiţiile de la Piatra Fântânele au fost astăzi sute de pasionaţi de sporturi de iarnă. La linia de start, printre cei 100 de concurenţi, au fost şi două surori gemene. La doar 16 ani, Ioana şi Maria au câştigat deja mai multe competiţii.

La cea de-a şasea ediţie a Festivalului de schi fond și biatlon, turiştii au avut parte şi de concursuri de sanie, dar şi de o demonstrație militară. 

Nici Valea Prahovei nu a dus lipsă de turişti. Doar în Azuga au fost astăzi cu sutele. Şi părinţilor le place. Mai ales că Azuga este una dintre cele mai accesibile staţiuni de la noi. Un skipass de o zi pentru adulţi costă 110 lei pe zi. Pentru copii, 80. Accesibile sunt şi cursurile cu instructorii de schi. O oră costă 100 de lei, iar în cazul  grupurilor se acordă reduceri. În Azuga, turiştii au parte şi de experieţe inedite. Pot zbura deasupra pârtiei cu parapanta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vremea bună a adus mii de turişti pe pârtiile din toată ţara