Antena Meniu Search
x

Vreme rece în toată țara

Vremea se joacă cu sănătatea şi nervii noştri. Ieri a fost cald şi frumos, ca într-o zi de vară. Astăzi a suflat vijelia şi a nins la fel ca în decembrie. Temperaturile au scăzut, peste noapte, la jumătate. Iar mâine, va fi cel puţin la fel de frig.

Vezi și

 Nu, nu sunt imagini din iarnă. E peisajul pe care nimeni nu spera să-l vadă prea curând, dar peste care au dat astăzi toţi şoferii din Suceava. Fulgi pe parbriz, zăpadă pe copaci. Mai lipseau utilajele de deszăpezire şi imaginea din ianuarie era completă. În tradiţia populară, troienele de azi au şi un nume.

Oamenii au ieşit cu umbrelele, pe stradă, dar poate că mai indicat era un fular. La Suceava, a fost un singur grad. În sud, aţi crede că a fost ceva mai cald. Dar nu vă lăsaţi înşelaţi de cele 10 grade din Bucureşti. Vântul puternic i-a făcut pe oameni să resimtă tot un grad.

Vijelia şi-a făcut de cap şi în Piteşti, a dărâmat copaci şi panoruri publicitare. Câţiva şoferi, mai ghinionişti, au de făcut un drum până la service. Meteorologii au două veşti: una bună şi una rea. Cea rea e că weekendul se va termina la fel de urât cum a început. Cu ninsori în nord şi la munte. Vestea bună e că de luni se întoarce primăvara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vreme rece în toată țara