Antena Meniu Search
x

Vremea rea a cuprins aproape toată ţara şi a mai făcut două victime! Doi bărbaţi din Vaslui au murit LOVIŢI DE FULGERE

Vremea rea a cuprins aproape toată ţara şi a mai făcut două victime! Doi bărbaţi din Vaslui au murit după ce au fost loviţi de fulgere. În Gorj, un bărbat  s-a trezit în casă cu bucăţi din acoperişul de pe bloc. Iar cantităţile mari de apă şi rafalele de vânt au creat pagube serioase în mai multe judeţe. 

Vezi și

Vremea rea a cuprins aproape toată ţara şi a mai făcut două victime! Doi bărbaţi din Vaslui au murit după ce au fost loviţi de fulgere. În Gorj, un bărbat  s-a trezit în casă cu bucăţi din acoperişul de pe bloc. Iar cantităţile mari de apă şi rafalele de vânt au creat pagube serioase în mai multe judeţe. 

Ploaia torenţială a inundat străzile in staţiunile de pe Valea Prahovei. În unele zone din Sinaia, apa a ajuns să măsoare chiar şi jumătate de metru 

Canalizările nu au mai făcut faţă, iar o maşină în care se aflau cinci turişti străini, printre care şi trei copii, a rămas blocată. Pompierii au fost nevoiţi să-i scoată prin portbagaj.

Probleme au fost şi pe Drumul Naţional nr.1 în zona localitatii Posada. 

A bătut vântul cu putere! Un copac a căzut pe carosabil, iar şoferul nu l-a putut evita şi şi-a avariat maşina destul de serios.

Vremea rea a răpit două vieţi, ieri, în judeţul Vaslui. Aflat la cules de vie, un bărbat de 64 de ani s-a adăpostit de vijelie sub un nuc. La un moment dat insa copacul a fost lovit de fulger. 

Medicii au încercat preţ de o oră să îl resusciteze, însă în zadar. Au chemat în sprijin şi un elicopter SMURD de la Iaşi, însă din cauza furtunii, nu a putut să decoleze.

Şi la Puieşti, un bărbat de 49 de ani a fost lovit mortal de un fulger în timp ce se afla cu oile la păscut. 

Alarmele au rausunat în Târgu Jiu, imediat ce a pornit furtuna.

În doar câteva minute, apa iti ajungea la genunchi pe străzile din oraş.

În Târgu Cărbuneşti, vântul puternic a zburat mai multe acoperişuri de pe blocuri.

"Aceste acoperişuri, fiind făcute de foarte mult, iată că au cedat", a declarat Dănuţ Birău, primarul Târgu Cărbuneşti.

Un bărbat a scăpat ca prin urechile acului după ce bucăţile de acoperiş au fost proiectate in casa luii.  

La munte a plouat şi cu gheaţă. Stratul de grindină a măsurat câţiva centimetri. 

Codul galben de vreme rea a creat pagube şi în Mehedinţi. Şuvoaiele au inundat gospodăriile din Ciochiuţa, lăsându-i pe săteni fără proviziile de iarnă.

O comuna aflată la doar câţiva kilometri de Cluj Napoca a fost puternic lovită de furtună. Rafalele violente au creat pagube serioase.

"Avem şi mulţi arbori doborâţi. Ceea ce ne afectează cel mai mult sunt acele case care au rămas fără acoperiş", a declarat Suciu Magdalena, primar Chinteni. 

Vremea rea a lăsat mii de oameni fără curent electric în judeţele Mureş, Argeş şi Vrancea.

Furtunile au afectat şi traficul aerian. Două aeronave cu 125 de pasageri ce trebuiau să aterizeze pe Aeroportul Otopeni au fost redirecţionate către Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vremea rea a cuprins aproape toată ţara şi a mai făcut două victime! Doi bărbaţi din Vaslui au murit LOVIŢI DE FULGERE