Antena Meniu Search
x

Vremea rea i-a dat peste cap pe oamenii din Buzău

Problemele par să nu se mai sfârşească în Buzău. Prima zăpadă puţin mai consistentă a izolat sute de oameni în localităţile lor natale

Vezi și

Problemele par să nu se mai sfârşească în Buzău. Prima zăpadă puţin mai consistentă a izolat sute de oameni în localităţile lor natale.

Ca să ajungă la muncă sau la şcoală, aceştia străbat kilometri întregi prin viscol, pe străzi acoperite cu gheaţă şi imposibil de circulat cu maşinile. În localitatea Nenciuleşti, o familie aşteaptă ajutor de la utilajele de deszăpezire ca să-şi poată duce mortul la groapă. 

Două mame îşi ţin copiii strâns de mână. Merg împreună prin viscol, ger şi zăpadă. Cei mici au fost la şcoală şi, ca să se întoarcă acasă, în localitatea Nenciuleşti, au fost nevoiţi să meargă pe jos. Microbuzele nu mai urcă la ei în comună.

O iarnă care şi-a arătat colţii. O familie e în culmea disperării. Oamenii stau cu mortul în casă şi nu ştiu când vor reuşi să-l ducă la cimitir. Au cerut ajutorul autorităţilor.

Utilajele proprii. Comuna Merei numără 11 sate şi are o întindere foarte mare, atât în zonă de deal, cât şi la câmpie. Intervenţia la deszăpezire în toată localitatea se face cu buldoexcavatorul primăriei. Autorităţile locale nu au bani să închirieze utilaje sau să angajeze firme de deszăpezire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vremea rea i-a dat peste cap pe oamenii din Buzău