Antena Meniu Search
x

Vremea se schimbă în week-end. Prognoza meteo pentru acest sfârşit de săptămână şi pentru începutul săptămânii viitoare

Faţă de ultimele zile, vreme se schimbă în week-end. Prognoza meteo arată că la începutul săptămânii viitoare temperaturile vor creşte şi vor depăşi 20 de grade.

Faţă de ultimele zile, vreme se schimbă în week-end. Prognoza meteo arată că la începutul săptămânii viitoare temperaturile vor creşte şi vor depăşi 20 de grade.

Sâmbătă

Ploi slabe în regiunile centrale şi estice, în zona montană precipitaţiile vor fi mixte. Vânt la munte, cu peste 70...80 km/h, dar ziua şi în restul teritoriului, cu viteze mai mari în Moldova şi Dobrogea, unde va depăşi temporar 55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade, iar cele minime între -4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 6 grade pe litoral. Noaptea se va produce brumã pe arii restrânse în Maramureş, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei şi izolat în rest.

Duminică 

Pe acelaşi subiect

Vreme frumoasã si calda. Vânt în Moldova, Dobrogea şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 19 grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã la -6...-5 grade. Noaptea, pe arii restrânse va fi brumã, iar în zonele joase, ceaţã.

Luni

Vreme frumoasă şi calda,  valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã. Se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse în general între 14 şi 20 de grade şi minime între 1 şi 9 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Trasilvaniei, unde vor mai fi condiţii de brumã. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri, în cursul nopţii, în extremitatea de nord-vest a teritoriului, unde izolat vor fi condiţii sã plouã slab. 

Marţi

Ploi in vest, centru si nord, maxime intre 13 si 23 grade

Bucureşti

Sâmbătă

16 grade, variabil

Duminică

17 grade, soare 

Luni

19 grade, soare

Marţi

21 grade, soare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri sociale » Vremea se schimbă în week-end. Prognoza meteo pentru acest sfârşit de săptămână şi pentru începutul săptămânii viitoare