Antena Meniu Search
x

Vulpea Bella, mascota de lângă Lacul Bucura

O vulpe prietenoasă care şi-a făcut vizuina la peste 2.000 de metri, în Retezat, este vedetă pe internet şi principala atracţie pentru turiştii care ajung lângă lacul Bucura. Bella se apropie repede de oameni, îi lasă să o mângâie şi chiar pozează pentru selfiuri.

Vezi și

O vulpe prietenoasă care şi-a făcut vizuina la peste 2.000 de metri, în Retezat, este vedetă pe internet şi principala atracţie pentru turiştii care ajung lângă Lacul Bucura. Bella se apropie repede de oameni, îi lasă să o mângâie şi chiar pozează pentru selfiuri.

Vulpiţa Bella abia îi aşteaptă pe turiştii care urcă în Retezat. Ca şi cum ar venit să o viziteze pe ea. Ca o gazdă bună, se împrieteneaşte repede cu oricine. Are două perioade când vine să mănânce, după-masa şi seara.Emil Paco, pasionat al drumeţiilor montane a şi filmat-o.

Şi a surpins-o pe Bella când mănca... pateu. O mâncare nu tocmai obişnuită pentru un animal sălbatic.

Însă, vulpiţa nu este deloc pretenţioasă şi chiar este hărnită cu o furculiţă de plastic. Nu se teme deloc. Salvamontiştii o ştiu şi ei de mult, dar au botezat-o altfel. Petrică sau Bella este de departe cea mai prietenoasă vulpe din Retezat. Şi chiar se integrează în toate grupurile de turişti.

Pe cei care ajung aici îi şi urmează pe trasee, dar de fiecare dată se întoarce acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vulpea Bella, mascota de lângă Lacul Bucura