Antena Meniu Search
x

Weekend prelungit în Ungaria, pentru români

Pentru mii de români, minivacanţa de Sfânta Maria a fost una perfectă, dar peste graniţe. Nu departe, ci imediat, la vecinii unguri. Hotelurile şi pensiunile au rămas fără niciun loc liber în weekend.

Vezi și

 Pentru mii de români, minivacanţa de Sfânta Maria a fost una perfectă, dar peste graniţe. Nu departe, ci imediat, la vecinii unguri. Şi au mers acolo din toate colţurile ţării. I-au atras, spun ei, condiţiile dar şi preţurile avantajoase. Cum şi vremea a fost de partea turiştilor, hotelurile şi pensiunile au rămas fără niciun loc liber.

Peste 5000 de turişti s-au relaxat weekendul acesta la ştrandurile şi piscinele din staţiunea Hayduszoboszlo. Majoritatea au fost români. Atraşi în primul rând de condiţii dar şi de preţuri.

Cei mai mulţi turişti au optat pentru mai multe nopţi de cazare. Şi ca să fie siguri că mai prind un loc liber, rezervările le-au făcut din timp. Turiştii care nu şi-au făcut însă rezervări au fost. la mâna norocului.

Cei care au rămas tot weekendul în staţiunea ungurească nu s-au plictisit. Pe lângă băile în piscine, bronz, plimbări, sau o siestă la terase, turiştii s-au putut relaxa şi la un masaj thailandez (15 euro pentru jumătate de oră).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Weekend prelungit în Ungaria, pentru români