Antena Meniu Search
x

Zborul cu balonul, atracția verii pe litoralul românesc din 2018

Turiştii care vor veni anul viitor pe litoralul românesc vor putea avea toată lumea la picioare! Şi asta pentru că vor putea zbura cu balonul cu aer cald.

Vezi și

Turiştii care vor veni anul viitor pe litoralul românesc vor putea avea toată lumea la picioare! Şi asta pentru că vor putea zbura cu balonul cu aer cald. Vor exista două astfel de baloane, care vor fi manevrate de piloţi special antrenaţi pentru această misiune.

Un balon uriaş îşi ia zborul la malul mării. Va fi, cu siguranţă, atracţia verii viitoare. Cei care s-au urcat deja în el vorbesc despre experienţa vieţii lor.

"Aventura cu balonul cu aer cald" este proiectul care promovează călătoriile în balon în județele aflate la granița româno-bulgară. Litoralul va fi cel mai bun loc pentru această aventură.

Probabil că pentru mulţi această experienţă inedită va fi însoţită de teamă, dar specialiştii spun că zborul nu este deloc periculos.

Pentru a atrage cât mai mulţi turişti, zborul cu balonul cu aer cald va fi punctul forte din pachetele hotelierilor.

Un zbor liber cu balonul cu aer cald durează aproximativ o ora şi costă 600 de euro. Mai la îndemână sunt ridicările de la punct fix. Durează 15 minute şi costă 25 de lei de persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Zborul cu balonul, atracția verii pe litoralul românesc din 2018