Antena Meniu Search
x

Zece mii de copaci au fost plantați de voluntari, în Prahova, între care Randi şi Alexandra Stan

Ar fi bine ca şi sistemul educaţional să înveţe să ţină cont de cum evoluează societatea. De exempul ar putea învăța cum să planteze un copac. Şi cum să-l îngrijească şi de ce e bine să facă asta.

De Redactia Observator la 05.11.2019, 14:52
Vezi și

Ar fi bine ca şi sistemul educaţional să înveţe să ţină cont de cum evoluează societatea. De exempul ar putea învăța cum să planteze un copac. Şi cum să-l îngrijească şi de ce e bine să facă asta.

Un blogger cunoscut a reuşit să aducă într-o comună prahoveană artişti, jurnalişti, bloggeri şi vloggeri cunoscuţi, care au lăsat telefoanele, camerele de filmat ori microfoanele deoparte şi au început să sădească pomi. Şi au reuşit să planteze împreună peste 10 mii de copaci.

Alexandra Stan a lăsat deoparte ţinutele glamour şi pantofii cu toc, cu care ne-a obişnuit pe scenă şi a ales cele mai comode haine. În adidaşi şi cu lopata în mână, artista a vrut să arate că şi ei îi pasă de natură.

Alături i-au fost şi alţi colegi artişti. Ami, Randi plus 600 de voluntari.Totul a început pe internet. Bloggerul Robert Diaconeasa a făcut un consiliu de familie. Şi au decis împreună să facă mai mult decât să citească statistici alarmante despre cum România pierde la fiecare oră trei hectare de pădure.

Munca voluntarilor nu se va opri în comuna prahoveană Lipăneşti. Pe listă sunt şapte oraşe din ţară. Împreună vor merge la grădiniţe şi în centre de plasamente să îi înveţe pe cei mai tineri despre cât de importantă este protejarea naturii.

Astfel de acţiuni au loc peste tot pe Glob. De curând, un creator de clipuri pe youtube a acceptat provocarea unui fan. 20 de milioane de copaci ar urma să planteze ca să sărbătorească faptul că a ajuns la tot atâţia abonaţi pe platformă.

Tot recent, Elon Musk a donat un milion de dolari în cadrul acestei campanii globale de reîmpădurire.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Zece mii de copaci au fost plantați de voluntari, în Prahova, între care Randi şi Alexandra Stan