Antena Meniu Search
x

Zeci de şoferi s-au întrecut în scuze şi pretexte după ce au fost prinşi băuţi sau drogaţi la volan

Cei mai inventivi şoferi din ţară au fost descoperiţi de poliţiştii rutieri, la o razie organizată pe străzile din Capitală. Până şi agenţii, care credeau că le-au auzit pe toate, au rămas uluiţi. Prinşi băuţi sau drogaţi la volan, fiecare a avut câte o scuză. Un tânăr le-a spus ca a consumat substanţe interzise pentru dureri. În timp ce alţii au spus că nu au învăţat la şcoala de şoferi că regulile trebuie respectate.

de Alexandra Duminică

la 16.08.2020, 21:16

Vezi și
  • Au fost date 28 de amenzi în valoare de 15.000 de lei
  • 17 şoferi au rămas fără permis de conducere
  • Cântărețul Lino Golden, tras pe dreapta de polițiști

Până la rezultat, poliţiştii au purtat lungi negocieri cu şoferii. Unii nici n-au vrut să audă de testul anti-drog. Alţii nici măcar nu au oprit la semnalul echipajului, pe motiv că nu au învăţat asta la şcoala de şoferi.

Șofer: Dar de ce agitaţia asta? Să-i înveţe mai bine pe şoferi regulile? 

Reporter: La şcoală nu aţi învăţat că trebuie să opriţi la controlul poliţiştilor?

ȘoferSistemul a mers şi am trecut de sală fără să fie nevoie să învăţ asta.

Cei care au învăţat totuşi să recunoască semnalele poliţiştilor, au uitat de alte reguli. Un tânăr conducea în centrul Bucureştiului sub influenţa drogurilor. Când a fost prins, a susţinut o lecţie de chimie.

Polițist: Aţi consumat substanţe interzise?

Șofer: În această seară, nu. V-am spus că am consumat ... Acum vreo 3, 4 zile, care nu este o substanţă interzisă, este o substanţă care conţine opiacee pentru dureri.

Polițist: Sunteţi dependent, aveţi prescris vreun tratament?

Șofer: Nu.

PolițistV-am testat cu aparatul drug test, rezultatul dumneavoastră a ieşit pozitiv pentru opiacee. Vă conducem la Institutul de Medicină Legală în vederea recoltării de probe biologice.

În cazul şoferilor prinşi băuţi la volan, altele au fost scuzele. Un bărbat le-a spus oamenilor legii că se întoarce de la o înmormântare. În miezul nopţii.

Polițist: Asigurare la maşină aveţi?

Șofer: Nu, s-a dus **** asigurarea. Eu am venit de la înmormântare. I-am dat numerele de la maşină, i-am dat talonul, tot i-am dat.

Nici vedetele nu au scăpat. Cântăreţul Lino Golden, considerat fiul adoptiv al lui Alex Velea, n-a avut timp să stea de vorbă cu poliţiştii. Mai preocupat a fost de fani.

Lino Golden, cântăreț: Salut! Mă găsești pe Instagram.

Lino Golden, cântăreț: Rezultatul evident că a fost negativ. Cum era şi normal. Ne-am oprit aici să ne facem datoria de şoferi. Nu? Cum se face.

Reporter: Dar înţeleg că eşti client fidel. E a doua oară în trei zile.

Lino Golden, cântăreț: Da, da. Na, imaginea de băiat tatuat, tot, aparent trage către teste şi către orice.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Aceste acţiuni desfăşurate de Brigada Rutieră se organizează în permanenţă pentru creşterea siguranţei rutiere pe drumurile publice a tuturor participanţilor la traficul rutier.

În doar câteva ore, au fost date 28 de amenzi în valoare de 15.000 de lei. Iar 17 şoferi au rămas fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Zeci de şoferi s-au întrecut în scuze şi pretexte după ce au fost prinşi băuţi sau drogaţi la volan