Antena Meniu Search
x

Zeci de turişti de pe o plajă din Eforie Nord s-au trezit cu excavatoarele peste ei

Ca la noi, la nimeni. Asta au strigat, nervoşi, zeci de turişti care, în plin sezon, s-au trezit că fac plajă într-un adevărat şantier

Vezi și

Ca la noi, la nimeni. Asta au strigat, nervoşi, zeci de turişti care, în plin sezon, s-au trezit că fac plajă într-un adevărat şantier

Bronzul pe şezlong şi băile în apa mării s-au transformat într-un calvar atunci când din senin, pe plajă au apărut excavatoarele care lucrează la refacerea plajelor. Apa s-a înegrit pe loc, iar relaxarea de pe nisip s-a schimbat repede într-o adevărată revoltă. Oamenii au şi filmat cu telefoanele distracţia surpriză din concediu. 

Printre excavatoare, turiştii fac haz de necaz şi imortalizează momentul care i-a luat prin surprindere. Două utilaje grele sapă de zor chiar la câţiva metri de ei şi fac din apa mării o mocirlă.

Nemulţumiţi, turiştii au strigat la muncitori. În zadar însă. Firma olandeză conractată să facă lucrările avea orarul bine stabilit. Unul pe care nici măcar administratorii de plaje nu îl ştiau.

Întrebaţi despre lucrări, reprezentanţii companiei au arătat cu degetul spre cei de la Apele Române. De acolo, oficialii ne-au transmis că firma în cauză poate să ofere răspunsuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Zeci de turişti de pe o plajă din Eforie Nord s-au trezit cu excavatoarele peste ei