Antena Meniu Search
x

Zero kilometri noi de autostradă în 2017, după ce oficialii din Transporturi au promis cel puţin 90 de kilometri de şosea de mare viteză

O autostradă-muzeu, gata construită, pe care nu se poate circula pentru că nu este conectată cu nimic.

Vezi și

O autostradă-muzeu, gata construită, pe care nu se poate circula pentru că nu este conectată cu nimic. Cu atât am putea să rămânem anul acesta, după ce oficialii din Transporturi au promis cel puţin 90 de kilometri de şosea de mare viteză.

De la începutul anului când s-au deschis 15 km de autostradă, pe lotul 2 Lugoj-Deva, terminaţi oricum anul trecut, parcă suntem în pilda meşterului Manole. Ar fi trebuit să circulăm pe 90 de km de şosea de mare viteză pe două mari autostrăzi: Sebeş-Turda şi Lugoj-Deva.

Într-un document pe care l-am obţinut, în exclusivitate, de la Compania de Drumuri, oficialii recunosc că până la finalului anului va fi gata doar porţiunea Gilău-Nădăşelu. O autostradă-muzeu pe care nu se va putea circula pentru că nu e legată de nimic. Şi, cu puţin noroc, va mai fi gata o porţiune din autostrada Sebeş-Turda, între Aiud şi Decea.

Dar, şi aici au apărut nişte fisuri şi autostrada ar putea să nu fie recepţionată şi nici dată în folosinţă. Aşa că, bilanţul pe 2017, va fi de zero noi km de şosea de mare viteză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Zero kilometri noi de autostradă în 2017, după ce oficialii din Transporturi au promis cel puţin 90 de kilometri de şosea de mare viteză