Antena Meniu Search
x

Zi neagră pe drumurile din România! Un colonel din Iași a murit la câțiva kilometri de casă, în timp ce se întorcea din concediu

A fost o zi neagră pe drumurile din România! Un fost colonel de Poliţie din Iaşi şi-a găsit sfârşitul într-un accident teribil. Se întorcea din concediu, când un TIR a intrat frontal în autoturismul pe care îl conducea. Pe scaunul din dreapta era soţia sa, care a ajuns la spital.

Vezi și

A fost o zi neagră pe drumurile din România! Un fost colonel de Poliţie din Iaşi şi-a găsit sfârşitul într-un accident teribil. Se întorcea din concediu, când un TIR a intrat frontal în autoturismul pe care îl conducea. Pe scaunul din dreapta era soţia sa, care a ajuns la spital. Tot ieri, pe o şosea din Hunedoara, un şofer a murit după o manevră periculoasă. Alţi 6 oameni au fost răniţi în impact.

Colonelul, în vârstă de 60 de ani, se întorcea împreună cu soţia sa de la munte. Mai aveau câţiva kilometri până acasă, când un TIR a intrat pe contrasens, iar maşina lor a fost lovită frontal. Din urmă veneau prieteni de-ai lor, cu care fuseseră în concediu. Au avut un şoc când au văzut autoturismul transformat într-un morman de fiare.

Impactul a fost nimicitor. Bărbatul a rămas blocat în maşina făcută praf. A fost scos de echipele de descarcerare, iar medicii au încercat să-l resusciteze, fără niciun rezultat.

Soţia sa a fost transportată de urgenţă la spital, cu multiple traumatisme. În alertă au fost şi pompierii, deoarece maşina avea instalaţie pe gaz.

Tot ieri după-amiază s-a dat alarma şi pe un drum judeţean din Hunedoara, după ce un şofer în vârstă de 51 de ani a întors pe linie dublă continuă. Maşina a fost spulberată de un alt autoturism care circula pe același sens, iar bărbatul a murit pe loc. Cei care îl însoţeau, dar şi şoferul şi pasagerii din cealaltă maşină au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Zi neagră pe drumurile din România! Un colonel din Iași a murit la câțiva kilometri de casă, în timp ce se întorcea din concediu