Antena Meniu Search
x

''Zidul morţii'' de la marginea Sucevei a mai luat o viaţă

Un tânăr de 21 de ani, care conducea cu viteză pe drum umed s-a izbit de pilonul de ciment pe care stau agăţate încă 3 plăci funerare.

Vezi și

Accidentul a avut loc la intesecţia cu şoseaua de centură, aflată în lucru.  Maşina lui s-a izbit de zidul de ciment, cu rol de pilon al acestui drum, dar deloc semnalizat.

Ajunse rapid la fața locului, două echipaje de descarcerare l-au scos în 3 minute pe șofer. Avea puls când medicii au plecat cu el la spital. Pe drum, însă, inima i s-a oprit definitiv.

Impactul s-a produs în dreptul celor trei plăcuţe gravate cu numele altor victime. Încă de la primul accident, intersecţia în care se repetă tragediile a rămas neschimbată.

Constuctorul a fost amendat de mai multe ori pentru semnalizarea greşită a şoselei care se intersectează cu linia de centură.

În calitate de primar am luat toate masurile pe teritoriul comunei, nu poti sa fii indiferent, este drum national, drum european, spune Vasile Andriciuc, primarul comunei Șcheia.

În 2011, un copil de 10 ani împreună cu tatăl lui şi încă un bărbat şi-au pierdut viaţa, după ce camionul în care se aflau a lovit în zidul de la marginea oraşului. De-a lungul timpului, cei de la drumuri şi constructorul au primit mai multe amenzi, pentru semnalizarea defectuoasă a zonei.

foto: suceavapenet.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » ''Zidul morţii'' de la marginea Sucevei a mai luat o viaţă