Antena Meniu Search
x

Ziua cea mare a venit: George Becali a fost eliberat!

Gigi Becali e, de azi, un om liber. A părăsit închisoarea definitiv, după aproape doi ani de temniţă. S-a închinat de fericire şi a vorbit zeci de minute despre dragoste şi despre schimbarea sa

Vezi și

Gigi Becali e, de azi, un om liber. A părăsit închisoarea definitiv, după aproape doi ani de temniţă. S-a închinat de fericire şi a vorbit zeci de minute despre dragoste şi despre schimbarea sa

Dar a ţinut discursul de adio pentru presă, spune el. Vrea să dispară din viaţa publică. De la Poarta Albă, Becali a mers la poliţie, şi apoi în Pipera. Înainte să-şi strângă familia în braţe, s-a oprit la bar. În uralele admiratorilor. 

Poarta Albă s-a deschis la ora 14 şi 5 minute. Şi s-a închis, definitiv, în spatele lui Gigi Becali. A vorbit zeci de minute despre dragoste, schimbare şi despre timpul petrecut după gratii.

În închisoare, Becali şi-a făcut prieteni. De care s-a despărţit în lacrimi. A plâns de fericire că e liber, după aproape doi ani de închisoare şi o lună de suspans. Încă de la începutul lui martie, judecătorii de la Tribunalul Medgidia au decis că-l pot elibera condiţionat. Abia astăzi, contestaţia procurorilor a fost respinsă, iar Becali a ieşit din penitenciar.

Soţia, fetele şi mama lui l-au aşteptat cu emoţii acasă, în Pipera. Tot cartierul a sărbătorit vestea eliberării. Dar înainte să ajungă acasă, Becali a trecut pe la Poliţie. Pentru ultima oară. După ce a fost luat în evidenţă, nu mai are restricţii.

După trei ore şi jumătate de la eliberare, Becali a ajuns, cu un alai întreg de jurnalişti şi admiratori, în faţa barul din Pipera. Şi apoi, în sfârşit, în sânul familiei. Acolo unde vrea să stea, de acum înainte, ascuns de ochii publicului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Ziua cea mare a venit: George Becali a fost eliberat!