Antena Meniu Search
x

Ziua emoțiilor pentru Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu îşi face griji pentru viaţa mamei sale. Mărioara e internată în spital cu probleme la rinichi. Surse medicale spun că e în stare foarte gravă, însă Oana e optimistă

Vezi și

Oana Zăvoranu îşi face griji pentru viaţa mamei sale. Mărioara e internată în spital cu probleme la rinichi. Surse medicale spun că e în stare foarte gravă, însă Oana e optimistă

De o săptămână, Marioara Zăvoranu este internată la spital. Ar fi chiar la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se pare că e foarte gravă, iar medicii ar fi destul de rezervaţi când vine vorba despre un prognostic.

Oana încearcă să-i fie alături cât poate, însă nu a ajuns foarte des la spital. I-a transmis totuşi un mesaj. Pe Facebook."Te iubesc, mama mea. Iar dacă tăcerea ar putea vorbi, ai şti cât de mult te iubesc."

Începutul de an nu a fost tocmai bun pentru Oana. Mâine urmează să mai primească o veste. Judecătorii vor anunţa o primă decizie în dosarul pe care vedeta îl are cu vrajitoarele Vanessa şi Melissa. Oana vrea ca cele două să plătească cu închisoarea. În plus le-a cerut în instanţă şi daune morale.

Vanessa spune că dosarul ar fi fost fabricat. Şi acuză faptul că procurorul care s-a ocupat de caz la început ar fi fost incompatibil. Jură că nu a înşelat-o cu nimic pe Oana.

Ar fi vrut să se împace cu diva, însă nu s-au înţeles. Se pare că preţul cerut de Oana Zăvoranu a fost prea mare. 450.000 de euro.

Cele două vrăjitoare ar putea să fie condamnate pentru şantaj şi înşelăciune. Procurorii au cerut închisoare cu executare. Decizia de mâine nu este însă una definitivă, ci poate fi contestată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Ziua emoțiilor pentru Oana Zăvoranu