Antena Meniu Search
x

Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită online din cauza pandemiei

Ziua Internaţională a Copilului s-a sărbătorit anul acesta şi. online. Atât cadrele didactice, cât şi cei care organizează petreceri tematice pentru copii, au mutat toate activităţile pe internet.

de Redactia Observator

la 02.06.2020, 11:44

Vezi și
  • Anul acesta distracția de 1 iunie s-a mutat pe Facebook.
  • Mickey Mouse sau zânele au fost și ele nelipsite.

Cei mici au putut interacţiona virtual cu diferite personaje din poveşti sau chiar cu magicieni. Mai mult, bibliotecarii au pregătit şi un maraton al poveştilor.

Spectacolele de magie au fost printre momentele cele mai îndrăgite de copii. Magicianul Robert a fost printre cei care au reușit să atragă atenția sutelor de copii care au participat la cea mai frumoasă petrecere de 1 iunie, organizată în online. Atenți și nerăbdători să asiste la cele mai mari provocări, micuţii au fost martori la unul dintre cele mai spectaculoase momente virtuale de magie.

Magicianul Robert: Cadrul online e întotdeauna o nişă foarte importantă pentru noi şi cu toate că nu putem fi aproape de public şi nu putem simţii căldura lor şi aplauzele lor încercăm să-i facem să se simtă cât mai bine.

Zâna Cory: Ne-am gândit să sărbătorim ziua copilului cu o super petrecere, ne-am gândit că datorită acestei situaţii ei sunt acasă şi ne-am dorit să creeăm un spaţiu virtual pentru ei, să simtă că suntem cu ei. Ne este foarte, foarte dor de ei.

Anul acesta distracția de 1 iunie s-a mutat pe Facebook. Chiar dacă nu s-au putut întâlni fizic, acest lucru nu i-a împiedicat nici pe copii, dar nici pe profesori sau organizatori să pună la cale diverse activităţi. Personajele cele mai iubite, precum Mickey Mouse sau zânele, au fost și ele nelipsite.

Adina Lăzărean: Urmărim să le facem o bucurie de ziua copilului, să fim aproape de ei, să-i înveselim.

Micuţii au participat la cea mai frumoasă petrecere virtuală a copilăriei lor. Au dansat, s-au jucat și s-au lăsat purtați de muzică. Anul acesta s-au împlinit 70 de ani de când şi în România, se sărbătoreşte ziua internaţională a copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită online din cauza pandemiei