Antena Meniu Search
x

Zonele rezidenţiale de lângă Bucureşti au rămas izolate din cauza troienelor

În zonele rezidenţiale de lângă Bucureşti, zăpada a acoperit maşinile, curţile şi drumurile. Aici, unele cartiere sunt ale nimănui iarna.

Vezi și

În zonele rezidenţiale de lângă Bucureşti, zăpada a acoperit maşinile, curţile şi drumurile. Aici, unele cartiere sunt ale nimănui iarna. 

Oamenii apelează la firme private de deszăpezire pentru a putea ieşi din curte. Pe unii i-am surprins la lopată, alţii s-au conformat cu ideea că iarna. ninge. Au scos pălinca şi şi-au lăsat copiii să bătătorească drumurile cu sania. 

Atunci când au dat viaţa la bloc pe confortul unei case în afara Bucureştiului, mulţi proprietari şi au luat la revedere şi de la deszăpezire. În acest cartier rezidenţial din Otopeni locatarii au pus mână de la mână pentru un plug de închiriat. Până atunci, drumurile înzăpezite îi forţează pe oameni să se bucure cu adevărat de ele. Între timp, în alte zone rezidenţiale, unde există şi contracte încheiate de Primărie, utilajele se luptă cu nămeţii. La Corbeanca, zăpada nu deranjează pe nimeni. În Pipera, oamenii s-au deplasat mai greu. Intrarea în Pipera dinspre Bucureşti. Aici, utilajele trec la 40 de minute. Destul timp încât zăpada să se aştearnă din nou pe carosabil.

Probleme au fost şi în cartierele rezidenţiale din Baloteşti, Mogoşoaia sau Chiajna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Zonele rezidenţiale de lângă Bucureşti au rămas izolate din cauza troienelor