Antena Meniu Search
x

Reacția nepotrivită a Serenei Williams după ce fiica sa a tușit, în plină criză de coronavirus

Serena Williams a decis să se izoleze după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus. Una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie a făcut o serie de confesiuni pe rețelele de socializare despre această perioadă în care este nevoită să stea în casă.

de Valentin Pîrcălabu

la 11.05.2020, 13:13

Serena Williams s-a izolat
Serena Williams, izbucnire nervoasă după ce fiica sa a tușit - Hepta
  • Serena Williams s-a izolat din cauza epidemiei de coronavirus
  • Serena Williams, enervată de fiica sa după ce micuța a tușit

Serena Williams a decis să se izoleze după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus. Una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie a făcut o serie de confesiuni pe rețelele de socializare despre această perioadă în care este nevoită să stea în casă. Aceasta a povestit că s-a enervat în momentul în care fiica sa a tușit.

"Vreau să spun că trăiesc într-o stare de tensiune de fiecare dată când cineva strănută sau tușeste în jurul meu și nu stau cu nimeni altcineva decât cu fiica mea. A tușit și m-am enervat. I-am aruncat o privire: privirea Serenei care e nervoasă", a scris Serena Williams pe Instagram.

Sportul mondial, oprit din cauza coronavirusului

Și tenisul a fost afectat de epidemia de coronavirus. Toate turneele au fost anulate, iar organizatorii de la Roland Garros au decis să amâne competiția pentru perioada 20 septembrie – 4 octombrie.

"La început m-am gândit că nu mă poate afecta cu adevărat, dar apoi Indian Wells a fost anulat și mi s-a părut ciudat, dar m-am bucurat că am primit puțin timp liber în plus. Ulterior, o anulare a dus la următoarea, provocându-mi toată această anxietate pe care o simt acum. M-am izolat de ceilalți de foarte mult timp. Deja sunt două săptămâni, dar fiecare lucru mic mă înnebunește", a mai spus Serena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Reacția nepotrivită a Serenei Williams după ce fiica sa a tușit, în plină criză de coronavirus