Antena Meniu Search
x

Adi Mutu a anunţat cu ce antrenor va semna Dinamo un contract pentru sezonul viitor

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a afirmat, vineri, că a ajuns la un acord cu antrenorul Cosmin Contra pentru prelungirea contractului scadent în această vară, semnarea documentelor fiind o chestiune de ore.

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a afirmat, vineri, că a ajuns la un acord cu antrenorul Cosmin Contra pentru prelungirea contractului scadent în această vară, semnarea documentelor fiind o chestiune de ore.

“Zilele acestea se va decide dacă va rămâne, este o chestiune de ore. Suntem foarte aproape, s-a găsit acordul, acum aşteptăm contractele să fie făcute de avocaţi, să fie semnate. Sperăm ca până la ora meciului să semnăm, dacă nu, după meci”, a spus Mutu la stadionul Dinamo, unde a vândut bilete pentru derbiul cu FCSB, de luni.  

Oficialul dinamovist îşi doreşte o victorie cu FCSB pentru a se apropia de primul loc în clasament, chiar dacă obiectivul echipei este ocuparea poziţiei a doua la finalul sezonului: “Sper ca băieţii să fie luni, la ora meciului, foarte pregătiţi, concentraţi. Ne aşteaptă un meci foarte dificil şi foarte important, poate cel mai important derbi din ultimii ani pe care aş vrea să-l câştigăm. Pot spune că e derbiul sezonului, se ştie că dacă noi vom învinge ne vom duce la două puncte în spatele FCSB-ului. Chiar dacă va fi foarte greu să luăm titlul, pentru că nu va depinde de noi în următoarele meciuri. Important este să facem pasul ăsta pentru că obiectivul nostru este locul doi. S-au vândut foarte multe bilete, aşteptăm suporterii noştri dar şi pe ceilalţi pentru că ne dorim spectacol total, să facem o reclamă bună fotbalului românesc”.

Referitor la şansele la titlu ale echipei lui Contra, Mutu a spus că acestea sunt mici, succesul fiind condiţionat de rezultatele celorlalte competitoare, FCSB şi FC Viitorul.

“Eu cred că şansele la titlu sunt mici pentru că nu va depinde de noi în ultimele două etape. Important pentru noi este să facem acest pas, să fim acolo în cazul în care FCSB şi Viitorul vor face un pas greşit. Chiar dacă înainte de acest play-off părea imposibil. Dar repet, obiectivul nostru este locul doi. Dacă eram puţin mai atenţi, cred că puteam să luptăm liniştiţi pentru titlu, dar în acest moment şansele sunt foarte mici. Îmi vine să cred pentru că ştiu valoarea echipei. În perioada domnului Andone nu au putut să se exprime la nivelul cel mai înalt, poate trebuia să facem toţi mai mult. Dar acum, cu Contra, echipa merge foarte bine, am pierdut doar un meci de când a venit, ceea ce spune foarte multe. Eu cred că nu se aştepta lumea, şi dacă nu vom reuşi anul acesta cu siguranţă la anul ne vom bate pentru titlu”, a mai spus Mutu.

Partida FC Dinamo – FCSB, din cadrul etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa luni, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Adi Mutu a anunţat cu ce antrenor va semna Dinamo un contract pentru sezonul viitor