Antena Meniu Search
x

Foto Ana Andreea Beatrice a cucerit medalia de aur la Campionatul European de lupte de la Zagreb

Luptătoarea română Ana Andreea Beatrice a cucerit joi seara medalia de aur la lupte, în cadrul categoriei de 55 kilograme. Pentru ea este al doilea titlu continental consecutiv, câștigat pentru luptele feminine românești.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 22:51

Sportiva Andreea Beatrice Ana a câştigat, joi, medalia de aur la Campionatul European de Lupte de la Zagreb. Aceasta a învins-o cu 8-0 în finala mare a categoriei 55 kg pe Erika Bognar (Ungaria).

Medalie de bronz pentru Cătălina Axente

Sportiva Cătălina Axente a câştigat medalia de bronz la categoria 76 kilograme de la Campionatele Europene de lupte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot joi, Alexandra Anghel s-a calificat în finala mare europeană a categoriei 72 kg, cu o victorie în fata Liudmylei Pavlovets Tychyna (UKR), scor 5-1! Incze Kriszta (65 kg) a cedat la limită în semifinale, cu scorul de 2-1, și va lupta vineri pentru bronzul European în finala mică. Roxana Capezan (62 kg) păstrează și ea șanse la podium, luptând în recalificări, pentru o eventuală medalie de bronz, tot în cursul zilei de joi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Ana Andreea Beatrice a cucerit medalia de aur la Campionatul European de lupte de la Zagreb