Antena Meniu Search
x

Apelul FRF pentru fotbaliștii români care evoluează în străinătate

FRF le-a transmis jucătorilor români care evoluează în străinătate să evite să revină de sărbători în România, în contextul epidemiei de coronavirus. 

de Valentin Pîrcălabu

la 24.03.2020, 15:59

FRF îi sfătuiește pe stranieri să nu vină în România de sărbători
FRF îi sfătuiește pe stranieri să nu vină în România de sărbători - UEFA.COM
  • Mesajul FRF pentru jucătorii români din străinătate
  • 162 de jucători români de peste 17 ani evoluează în străinătate

FRF le-a transmis jucătorilor români care evoluează în străinătate să evite să revină de sărbători în România, în contextul epidemiei de coronavirus

Pe cei care activează în străinătate și se află în acest moment în alte țări, îi îndemnăm să demonstreze prin comportamentul lor grijă față de sine și de cei dragi, protejând astfel prin sacrificiul personal al depărtării de casă. Așa ne arătăm unitatea în solidaritate ca români!”, se arată în mesajul postat pe site-ul FRF.

162 de fotbaliști români evoluează în străinătate

FRF a prezentat harta tuturor jucătorilor români născuți începând cu 1 ianuarie 2002, legitimați sau aflați sub formă de împrumut la cluburi din primele trei ligi alte tururor țărilor membre UEFA

Un total de 162 de jucători cu naționalitate română, având minimum 17 ani împliniți, activează în acest moment la cluburi din primele trei eșaloane ale Europei. Fie legitimați la aceste cluburi, fie sub formă de împrumut, analiza noastră acoperind toate cele 54 de țări membre UEFA (fără România, firește).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
frf
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Apelul FRF pentru fotbaliștii români care evoluează în străinătate