Antena Meniu Search
x

Arsenal Londra şi-a consolidat poziţia de lider în Premier League, după victoria zdrobitoare cu rivala Chelsea Londra 

Arsenal Londra a câştigat de o manieră categorică, scor 5-0, meciul jucat împotriva lui Chelsea Londra, marţi seara, şi şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul din Premier League.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 14:14

Kai Havertz a reuşit două goluri pentru Arsenal Londra în meciul cu Chelsea Londra
Kai Havertz a reuşit două goluri pentru Arsenal Londra în meciul cu Chelsea Londra - Profimedia
  • Arsenal Londra este lider în Premier League, cu doar câteva etape înainte de finalul campionatului englez de fotbal.

Derbiul londonez dintre Arsenal Londra şi Chelsea Londra a contat pentru etapa a 29-a din Premier League, fiind de fapt o restanţă, şi s-a transformat rapid într-un adevărat măcel.

Asta pentru că Trossard a deschis scorul încă din minutul 4, iar Arsenal a făcut show după pauză, Havertz, de două ori, şi White, de două ori, trecându-şi şi ei numele pe lista marcatorilor.

Arsenal - Chelsea s-a terminat 5-0, dar diferenţa de scor putea fi şi mai mare, raportul final al şuturilor pe poartă fiind de 10-1 în favoarea gazdelor.

În urma victoriei obţinute împotriva formaţiei Chelsea Londra, Arsenal Londra şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul din Premier League. Arsenal are 77 de puncte, din 34 de meciuri jucate, respectiv cu trei puncte mai mult decât FC Liverpool şi cu patru puncte mai mult decât Manchester City.

Totuşi, lupta pentru titlul de campioană a Angliei este departe de a fi încheiată. Liverpool are un meci mai puţin disputat decât Arsenal, iar Manchester City are chiar două meciuri mai puţin disputate decât Arsenal.

Chelsea Londra ocupă locul 9 şi, deşi încă mai poate spera măcar la locul 6, trupa antrenată de argentinianul Mauricio Pochettino este departe de aşteptările provocate de investiţiile masive din ultimii ani. Vă reamintim că Chelsea Londra i-a achiziţionat, în ultima perioadă, pe Moises Caicedo, de la Brighton, cu 116 milioane de euro, pe Romeo Lavia, de la Southampton, cu 62 de milioane de euro, pe Christopher Nkunku, de la Leipzig, cu 60 de milioane de euro, sau pe Cole Palmer, de la Manchester City, cu 47 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Arsenal Londra şi-a consolidat poziţia de lider în Premier League, după victoria zdrobitoare cu rivala Chelsea Londra