Antena Meniu Search
x

Atletico Madrid intră în șomaj tehnic. Ce se întâmplă cu Diego Simeone și jucătorii săi

Directorul executiv al lui Atletico Madrid, Gil Marin, le-a dat o veste proastă lui Diego Simeone și jucătorilor săi. Toți angajații lui Atletico Madrid vor intra în șomaj tehnic până la finalul crizei provocate de pandemia de coronavirus.

de Silviu Vișan

la 27.03.2020, 17:39

Diego Simeone, în timpul unui meci
Diego Simeone va intra în șomaj tehnic - DPA Images / Nick Potts via Hepta
  • Directorul executiv al lui Atletico Madrid, Gil Marin, a anunțat că angajații lui Atletico vor intra în șomaj tehnic
  • Decizia se aplică pe durata crizei provocate de coronavirus
  • Diego Simeone avea cel mai mare salariu din club

Directorul executiv al lui Atletico Madrid, Gil Marin, le-a dat o veste proastă lui Diego Simeone și jucătorilor săi. Toți angajații lui Atletico Madrid vor intra în șomaj tehnic până la finalul crizei provocate de pandemia de coronavirus. 

"O situație atât de serioasă ne forțează să luăm decizii complicate, dar necesare pentru binele clubului. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care lucrează la Atletico pentru eforturile lor speciale din aceste zile dificile. Din păcate, suntem forțați să cerem șomajul tehnic pentru toți cei care, din cauza stării de urgență declarată în Spania, nu își pot continua activitatea. Această decizie îi afectează atât pe jucătorii, cât și pe antrenorii echipelor noastre. Lucrăm să minimalizăm impactul acestei măsuri și să o aplicăm pe o perioadă limitată, astfel încât atunci când competițiile se vor relua, totul să revină la normal. Cum am mai spus, este o decizie dificilă, dar am fost forțați s-o luăm pentru a asigura viitorul lui Atletico Madrid", a anunțat șeful lui Atletico Madrid, Gil Marin. 

Diego Simeone, printre cei mai bine plătiți antrenor din lume

Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, a semnat anul trecut un nou contract cu Atletico, în valoare de 22 de milioane de euro pe an. Suma îl plasa pe locul al treilea în topul celor mai bine plătiți tehnicieni, după Pep Guardiola (23 de milioane de euro/an la Manchesrter City) și Marcello Lippi (22,9 milioane de euro/an la naționala Chinei). 

Decizia conducerii lui Atletico i-ar putea micșora cu până la 70% veniturile lui Diego Simeone. Și vedetele lui Atletico vor fi afectate de intrarea în șomaj tehnic. Portarul Jan Oblak are cel mai mare salariu din lot, 11 milioane de euro pe an, urmat de Diego Costa, Alvaro Morata și căpitanul Koke. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sport » Atletico Madrid intră în șomaj tehnic. Ce se întâmplă cu Diego Simeone și jucătorii săi