Antena Meniu Search
x

Barcelona pregătește o lovitură grea pentru Guardiola. Anunțul făcut în Spania

Barcelona vrea să îl aducă din vară pe Camp Nou pe Aymeric Laporte, fundașul central al lui Manchester City. Informația a fost furnizată de Mundo Deportivo, ziarul de ”casă” al echipei catalane.

de Daniel Samoilă

la 22.03.2020, 15:17

Aymeric Laporte, Manchester City
Barcelona caută un fundaș central și a găsit soluția în Premier League. Pe cine vor să aducă catalanii - DPA Images / Martin Rickett via hepta
  • Aymeric Laporte este dorit de FC Barcelona din vară
  • Barcelona profită de interdicția lui Manchester City de a nu juca în Liga Campionilor
  • Criza de coronavirus stopează transferurile pe mulți bani din fotbal

Barcelona vrea să îl aducă din vară pe Camp Nou pe Aymeric Laporte, fundașul central al lui Manchester City. Informația a fost furnizată de Mundo Deportivo, ziarul de ”casă” al echipei catalane.

Laporte a fost de mult timp în vizorul Barcelonei, dar jucătorul în vârstă de 25 de ani este mai aproape ca niciodată să ajungă în capitala Cataloniei.

Barcelona profită de interdicția lui Manchester City de a nu juca în Liga Campionilor

Manchester City nu va juca în Liga Campionilor în următoarele două sezoane după ce UEFA i-a suspendat din competițiile europene. Astfel, unii jucători importanți vor pleca de pe Eithad Stadium din vară, iar Mundo Deportivo a aflat că Aymeric Laporte ar fi unul dintre fotbaliștii care își doresc să părăsească campioana Angliei în iulie.

Pe acelaşi subiect

Laporte mai are contract până în 2025 cu Manchester City, dar șansa de a juca cu Lionel Messi, unul din jucătorii pe care îi apreciază enorm, îl face să își dorească o nouă provocare. De asemenea, el ar fi titular incontestabil în defensiva Barcelonei, acolo unde au existat multe probleme în sezoanele precedente.

Criza de coronavirus ar stopa prețurile uriașe din fotbal

După ce se va încheia criza cauzată de coronavirus, prețurile din fotbal vor scădea. Cel mai probabil nu se vor mai realiza transferuri de peste 100 de milioane de euro.

În acest moment, cota lui Laporte se ridică la 75 de milioane de euro conform Transfermarkt.com. Fundașul francez s-a accidentat în toamna anului trecut și a lipsit până în februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Barcelona pregătește o lovitură grea pentru Guardiola. Anunțul făcut în Spania