Antena Meniu Search
x

Marius Baciu, triplu campion naţional cu Steaua, ridicat de mascaţi după un meci de campionat

Momente şocante produse, miercuri, la sfârşitul meciului dintre Sportul Snagov şi Turris Turnu Măgurele, din Liga a doua la fotbal, Marius Baciu, antrenorul oaspeţilor, fiind ridicat de mascaţi direct de pe banca de rezerve.

de Redactia Observator

la 13.11.2019, 17:55

Marius Baciu este bănuit de implicare în pariuri
Marius Baciu a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri - Hepta

Momente şocante produse, miercuri, la sfârşitul meciului dintre Sportul Snagov şi Turris Turnu Măgurele, din Liga a doua la fotbal, Marius Baciu, antrenorul oaspeţilor, fiind ridicat de mascaţi direct de pe banca de rezerve.

Baciu, 44 de ani, triplu campion naţional cu Steaua Bucureşti, a fost ridicat de mascaţi de pe banca de rezerve, dus într-o încăpere, iar apoi urcat într-o dubă pentru a fi condus la audieri.

Marius Baciu, ridicat de mascaţi direct de pe banca tehnică

Conform celor de la Gazeta Sporturilor, Baciu ar fi fost ridicat de mascaţi pentru implicare în pariuri.

Însă deocamdată nu se ştie exact dacă Baciu trebuie să răspundă pentru banii jucaţi la pariuri sau el chiar face parte dintr-o reţea de trucare de meciuri.

Culmea este că inclusiv meciul de miercuri, dintre Sportul Snagov şi Turris Turnu Măgurele, s-a încheiat cu un rezultat ciudat, 2-3, după ce gazdele au avut 2-0 la pauză.

O altă variantă este că Baciu ar fi audiat într-un dosar în care este acuzat că ar fi condiţionat introducerea unor jucători în echipă de primirea unor sume de bani.

Este aşteptat un anunţ oficial al autorităţilor, însă oficialii formaţiei Turris Turnu Măgurele au anunţat deja că, dacă se adevereşte implicarea lui Marius Baciu în mafia pariurilor, acesta nu va mai continua pe banca echipei din Teleorman.

Marius Baciu a fost triplu campion al României cu Steaua Bucureşti

Marius Baciu a evoluat pentru FC Inter Sibiu, Gaz Metan Mediaş, Steaua Bucureşti, Lille, Oberhausen, Panserraikos, Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj.

A adunat cinci selecţii în naţionala de tineret a României şi a fost triplu campion al României cu Steaua Bucureşti, formaţie cu care a evoluat şi în grupele UEFA Champions League.

Ca antrenor, Baciu a pregătit echipe precum Voinţa Sibiu, Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Silvania Şimleu Silvaniei, Politehnica Iaşi, Sport Club Bacău, Academica Argeş, Concordia Chiajna, Turris Turnu Măgurele şi Daco-Getica Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Marius Baciu, triplu campion naţional cu Steaua, ridicat de mascaţi după un meci de campionat