Antena Meniu Search
x

Barcelona și Real Madrid, gata să dea marile lovituri pe piața transferurilor. Pe cine vor să aducă

Barcelona și Real Madrid se pregătesc să îi aducă în Spania pe Lautaro Martinez, respectiv Erling Braut Haaland.

de Daniel Samoilă

la 25.03.2020, 10:24

Lautaro Martinez, Inter
Barcelona și Real Madrid, gata să dea marile lovituri pe piața transferurilor. Pe cine vor să aducă - Zuma Press / Jonathan Moscrop via hepta
  • Barcelona îl vrea cu orice preț pe Lautaro Martinez din vară
  • Real Madrid, ofertă pentru Haaland din iarna lui 2021
  • Barcelona și Real Madrid vor să își rezolve probleme din atac

Barcelona și Real Madrid se pregătesc să îi aducă în Spania pe Lautaro Martinez, respectiv Erling Braut Haaland. Catalanii au deja un ”acord de principiu” cu Inter pentru aducerea lui Lautaro, în timp ce Realul va oferi 75 de milioane de euro Borussiei Dortmund pentru Haaland.

Tuttosport notează că Inter ar dori 111 milioane de euro pentru Lautaro, principala ”țintă” a Barcelonei din vară. De partea cealaltă, cotidianul AS notează pe prima pagină ”asaltul” Realului pentru Haaland din ianuarie 2021.

Barcelona îl vrea cu orice preț pe Lautaro Martinez

Barcelona i-a oferit recent pe Arturo Vidal și Nelson Semedo, plus 70 de milioane în schimbul lui Lautaro Martinez. Inter a refuzat și așteaptă acum o ofertă de peste 100 de milioane de euro. 

Pe acelaşi subiect

Catalanii vor cu orice preț un atacant după ce Luis Suarez are probleme cu accidentările, atacantul uruguayan ajungând deja și la 33 de ani. În schimb, Lautaro are 22 de ani și este unul dintre cei mai eficienți jucători ai lui Inter, cu 16 goluri și patru pase decisive în 31 de meciuri în acest sezon.

Real Madrid, ofertă pentru Erling Braut Haaland

Real Madrid se pregătește și ea să îi caute un înlocuitor lui Karim Benzema. În opinia conducerii madrilenilor, norvegianul Erling Braut Haaland de la Borussia Dortmund ar fi soluția perfectă pentru problemele din atac.

Haaland are o clauză de 75 de milioane de euro din vara lui 2021, iar Florentino Perez vrea să profite de acest lucru. Astfel, potrivit cotidianului AS, Realul va plăti această sumă încă din iarna lui 2021 pentru ca atacantul norvegian să vină sigur pe Santiago Bernabeu. Haaland are opt goluri marcate în nouă partide pentru Dortmund.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Barcelona și Real Madrid, gata să dea marile lovituri pe piața transferurilor. Pe cine vor să aducă