Antena Meniu Search
x

Bayern Munchen și Borussia Dortmund, gest superb în plină pandemie de coronavirus

Jucătorii lui Bayern Munchen și ai Borussiei Dortmund vor renunța la 20% din venituri, iar acestea vor fi redirecționate către restul angajaților din cele două cluburi.

de Daniel Samoilă

la 24.03.2020, 16:00

Lucien Favre și Hansi Flick
Bayern Munchen și Borussia Dortmund, gest superb în plină pandemie de coronavirus - DPA Images / Matthias Balk via hepta
  • Jucătorii lui Bayern și Dortmund vo renunța la 20% din venituri
  • Decizia vine în contextul pandemiei de coronavirus
  • Bundesliga, suspendată până la finalul lunii aprilie

Jucătorii lui Bayern Munchen și ai Borussiei Dortmund vor renunța la 20% din venituri și vor fi redirecționate către restul angajaților din cele două cluburi. Decizia vine în contextul crizei economice cauzate de pandemia de coronavirus, anunță Daily Mail.

Șefii celor două cluburi și cei mai importanți jucători din vestiar au discutat acest aspect, iar decizia a fost comună și luată spre binele celor două entități. Astfel, niciun angajat din club nu va fi concediat.

Bundesliga, suspendată până la finalul lunii aprilie

Toate partidele din Bundesliga sunt suspendate până la finalul lunii aprilie, decizia venind în contextul extinderii pandemiei de coronavirus în Germania.

Ca urmare a acestei decizii, peste cluburile din prima ligă (și nu numai) va veni și o criză economică, iar echipele importante au decis tăierea salariilor cu 20%. Măsurile sunt aplicate deja la Bayern Munchen, Borussia Dortmund și Schalke. Însă în următoarele zile vor veni și alte formații cu această inițiativă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Bayern Munchen și Borussia Dortmund, gest superb în plină pandemie de coronavirus