Antena Meniu Search
x

Bogdan Juratoni s-a impus fara emotii in finala Campionatelor Nationale de Box

Bogdan Juratoni este cel mai tare boxer roman. Vicecampionul european, nu a avut probleme in finala Campionatelor Nationale de Box. A castigat fara probleme ultimul act, in fata veteranului Georgian Popescu

Vezi și

Campionatele nationale de box, transmise de GSPTV, au avut parte de toti greii din boxul romanesc. Doroftei, Vastag si Mihai Leu nu au lipsit de la Resita.

Ovidiu Berceanu a castigat fara probleme categoria mica. L-a invins lejer pe constanteanul Amis Enver.

La categoria 52 de kilograme, stelistul Stefan Nicolaie nu a rezistat prea mult in fata reprezentantului gazdelor, Andrei Dragomir. Antrenorul lui Stefan a aruncat repede prosopul, dupa ce elevul sau a fost naucit de resitean.

A fost scandal la meciul dintre Razvan Andreiana si Mike Cioaca. Arbitrii l-au dat in prima instanta invingator pe Cioaca, in huiduielile publicului. Incurajat de Doroftei, antrenorul lui Andreiana a facut contestatie si pana la urma s-a facut dreptate.

Catalin Gheorghe a fost mai bun decat Catalin Sandu la 60 de kg. Gheorghe s-a impus cu o decizie de 2-1.

Alexandru Cuciureanu e stapanul centurii de campion national de la 64 de kg. Cuciureanu l-a desfiintat pe Daniel Badulescu.

La 69 de kg a fost o afacere intre doi moldoveni de la SCM Bacau. Orlando Chirvase l-a batut pe Irinel Olaru.

Andrei Daramus a fost daramat de Catalin Paraschiveanu, la 81 de kg. Paraschiveanu l-a lovit rau pe adversarul sau si a pus mana pe centura cea mai stralucitoare.

A fost scandal si la 91 de kg. Fratele lui Bogdan Juratoni, Cezar, a fost dat prima data castigator in fata lui Adrian Marc. Moldoveanul fusese mai bun tot meciul, dar s-a accidentat rau la brat, pe final. Pana la urma, Marc a fost primul.

La categoria super grea, Marian Preda nici macar nu a avut curaj sa boxeze. Antrenorul sau a aruncat prosopul imediat dupa inceperea meciului si Mihai Nistor a castigat fara lupta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Bogdan Juratoni s-a impus fara emotii in finala Campionatelor Nationale de Box