Antena Meniu Search
x

Bourceanu vrea să rămână la Steaua

Steaua e aproape să dea lovitura. Căpitanul Bourceanu e tentat să-şi prelungească înţelegerea care expiră în vară. Vrea 20 de mii de euro pe lună şi dublarea tuturor bonusurilor din contract. Toate cu o singură condiţie: Steaua să ajungă iar în grupele Ligii.

Vezi și

In primul rand ar fi o satisfactie fantastica pentru cei doi jucatori daca vor pleca, probabil. Si ar fi o confirmare a valorii, spune Duckadam.

Dacă Steaua ajunge iar în grupele Ligii, Bourceanu cere dublarea tuturor bonusurilor din vechea înţelegere cu Steaua. Deocamdată, Bourceanu câştigă mai puţin decât Varela şi Kapetanos - 15 mii de euro pe lună.

Bourceanu a avut oferte din Italia, de la Torino şi Sampdoria. Ar fi vrut să plece doar pentru un salariu de 500 de mii de euro pe an plus primă de instalare. Niciuna dintre ofertele primite nu l-a convins.

Nu poti sa transferi un jucator foarte valoros si sa aduci unul la fel de valoros. Dar eu cred ca se vor gasi solutii si important e sa ne atingem obiectivele. Cred ca ar fi o satisfactie pentru toata lumea, a spus Duckadam.

Căpitanul Stelei a ajuns cu două zile întârziere în cantonamentul din Spania. A rămas înzăpezit la Slobozia, după o scurtă vizită, acasă, la Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sport » Bourceanu vrea să rămână la Steaua