Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS: Christoph Daum este noul selecţioner al României

Tehnicianul german Christoph Daum este noul antrenor principal al naţionalei României, propunerea administraţiei FRF pentru postul de selecţioner fiind aprobată, joi, de Comitetul Executiv.

Tehnicianul german Christoph Daum este noul antrenor principal al naţionalei României, propunerea administraţiei FRF pentru postul de selecţioner fiind aprobată, joi, de Comitetul Executiv.

Propunerea Administraţiei FRF pentru postul de selecţioner al României a fost aprobată de Comitetul Executiv. Christoph Daum, 62 de ani, este noul antrenor al echipei naţionale!, se arată pe site-ul FRF.

Daum nu a participat la şedinţa Comitetului Executiv al FRF, care a fost una cu probleme.

Cristoph Daum a antrenat ultima dată până în martie 2014, pe Bursaspor. Anterior, el a mai condus echipele FC Koln, VfB Stuttgart, Beşiktaş, Bayer Leverkusen, Fenerbahce, Austria Viena, Eintracht Frankfurt şi FC Bruges.

El a câştigat titlul cu VfB Stuttgart (1991/1992), Beşiktaş (1994/1995), Austria Viena (2002/2003) şi Fenerbahce (2003/2004 şi 2004/2005).

În 2000, Cristoph Daum a fost implicat într-un scandal de consum de droguri. El recunoscut că a consumat cocaină. Această problemă l-a îndepărtat de postul de selecţioner al Germaniei, funcţie la care era favorit în vara anului 2000.

Reprezentativa României a fost învinsă, la 19 iunie, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, în ultimul meci al Grupei A şi a fost eliminată de la Campionatul European. România a ocupat ultimul loc în Grupa A. România a pierdut anterior cu Franţa, scor 1-2, şi a remizat cu Elveţia, scor 1-1. Jucătorii antrenaţi de Iordănescu aveau ca obiectiv calificarea în optimile de finală ale Euro-2016.

După participarea la turneul final al CE, contractul selecţionerului Anghel Iordănescu s-a încheiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » BREAKING NEWS: Christoph Daum este noul selecţioner al României