Antena Meniu Search
x

Scandal în fotbal! Gigi Becali contestă titlul de campioană a României, adjudecat de Viitorul

După victoria cu 1-0 a Viitorului, care îi aduce, conform LPF, titlul de campioană a României la fotbal, Gigi Becali contestă titlul. În opinia mea, noi suntem campionii!, a declarat Becali.

După victoria cu 1-0 a Viitorului, care îi aduce, conform LPF, titlul de campioană a României la fotbal, Gigi Becali contestă titlul. În opinia mea, noi suntem campionii!, a declarat Becali.

Într-o declarație acordată la ieşirea de pe Arena Naţională, Gigi Becali a spus că așteaptă ca TAS să decidă cine este campioana României. Potrivit lui Becali, ar trebui să se țină cont de toate rezultatele directe, și din playoff, și din sezonul regulat și, astfel, FCSB ar fi campioană.

"Suntem sută la sută campioni. O să fim campioni, o să vedeţi. Ce dezamăgire? Asta-i situaţia din punctul meu de vedere: noi suntem campioni, aşa scrie regulamentul. Nu depinde de mine. Mesajul meu pentru Hagi este următorul: Nu vreau să fac nicio polemică, e naşul meu, nu mă cert nici pentru 200 de campionate cu el, numai că dreptatea trebuie făcută şi regulamentul trebuie respectat. Dacă la TAS spune da, au dreptate ei, o să-i strâng mâna şi o să-I felicit. Până acum oricum merită, este o minune ce a făcut, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedăm. Felicitări, dar în opinia mea noi suntem campionii", a spus Becali.

El a precizat că nu ştie dacă Laurenţiu Reghecampf va rămâne la echipă şi a menţionat că important este că echipa va juca în preliminariile Ligii Campionilor. "Am trecut prin mari emoţii, slavă Domnului că am ajuns aici. Oricum jucăm Liga Campionilor, asta este foarte important. Ce a fost până astăzi, au fost tot felul de regii ca să-mi încurajez echipa, astăzi la revedere cu trufia şi mândria, deşi în opinia mea noi suntem campionii. Gică nu are de ce să se supere. Nu contează premierea, contează ce spune TAS", a adăugat Gigi Becali.

LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB.

FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF, scrie Gazeta Sporturilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Scandal în fotbal! Gigi Becali contestă titlul de campioană a României, adjudecat de Viitorul