Antena Meniu Search
x

Cagliari - Parma 3-2. Meciul de infract pentru promovarea în Serie A a fost exclusiv pe AntenaPLAY

Cagliari - Parma s-a încheiat 3-2, de la scorul de 0-2. Cagliari şi Parma s-au întâlnit în turul semifinalelor play-off-ului de promovare în Serie A. Duelul de pe Unipol Domus Stadium a fost exclusiv pe AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 23:41

Parma Calcio 1913
Cagliari - Parma LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la ora 21:30. Meci de foc pentru promovarea în Serie A - Profimedia Images

Cagliari luptă pentru promovarea după doar un an de Serie B, iar Parma vrea să urce pe prima scenă după doi ani. Sarzii au terminat sezonul regulat pe 5, în timp ce cruciaţii au ocupat locul 4.

Pentru a ajunge la duelul cu Parma din semifinale, Cagliari a trecut de Venezia, cu 2-1. Lapadula a fost cel care, cu o dublă, a dus fosta echipă a lui Răzvan Marin în penultimul act.

De partea cealaltă, Parma, la care evoluează Dennis Man şi Valentin Mihăilă, merge la Cagliari după ce în sezonul regulat a obţinut 4 puncte dintre cele 6, 2-1 pe teren propriu şi 1-1 în deplasare.

Cagliari - Parma LIVE VIDEO pe AntenaPLAY | Echipele probabile

Pe acelaşi subiect
  • Cagliari (4-3-1-2): Radunovic; Zappa, Dossena, Goldaniga, Azzi; Nandez, Makoumbou, Deiola; Mancosu; Pavoletti, Lapadula
  • Parma (4-2-3-1): Buffon; Delprato, Osorio Cobbaut, Coulibaly; Estevez, Bernabe; Zanimacchia, Sohm, Benedyczak; Vasquez

Sudtirol – Bari 1-0, în a doua semifinală

Sudtirol – Bari 1-0 a putut fi urmărit LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY! Aceasta a fost prima semifinală a playoff-ului de promovare în Serie A şi a fost decisă cu un gol marcat în prelungiri. Matteo Rover a dat lovitura în minutul 90+2, cu o lovitură perfectă de cap.

Returul este programat pe 2 iunie. Câştigătoarea se va duela cu Cagliari sau Parma pentru un loc în Serie A. Meciul tur Cagliari – Parma este astăzi, de la ora 21:30, LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

Programul şi rezultatele semifinalelor play-off-ului de promovare în serie A

  • 29 mai: Sudtirol – Bari 1-0
  • 30 mai, 21:30: Cagliari – Parma
  • 2 iunie, 21:30: Bari – Sudtirol
  • 3 iunie, 21:30: Parma – Cagliari
  • 8 iunie, 21:30: Parma – Cagliari vs Sudtirol – Bari
  • 11 iunie, 21:30: Sudtirol – Bari vs Parma – Cagliari

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Cagliari - Parma 3-2. Meciul de infract pentru promovarea în Serie A a fost exclusiv pe AntenaPLAY