Antena Meniu Search
x

Cameron Norrie a învăţat tenis cu o rachetă ruptă, alături de mamă, iar acum joacă semifinala de la Wimbledon

Jucătorul britanic Cameron Norrie, care se pregăteşte de cel mai mare meci de până acum al carierei, a învăţat să joace tenis cu o rachetă ruptă, împreună cu mama lui.

de Antonia Roşu

la 08.07.2022, 16:13

Cameron Norrie a învăţat tenis cu o rachetă ruptă, alături de mamă, iar acum joacă semifinala de la Wimbledon
Cameron Norrie a învăţat tenis cu o rachetă ruptă, alături de mamă, iar acum joacă semifinala de la Wimbledon - Profi Media

Numărul 26 din clasamentul mondial de tenis, Cameron Norrie va juca vineri semifinala turneului de la Wimbledon, împotriva fostului lider, Novak Djokovic, pentru a-şi asigura un loc în marea finală. Drumul său până la performanţa de la Wimbledon a început datorită mamei.

Cei doi părinţi ai britanicului erau împătimiţi ai squash-ului – tatăl acestuia chiar campion în clasamentul Scoţiei, scrie The Sun. Jucătorul de tenis a declarat că a început să joace tenis abia atunci când mama sa şi-a rupt racheta de squash şi au început să joace în faţa casei. „Oriunde te uitai în casa noastră, vedeai o rachetă de squash”, a declarat Norrie. “Mama şi-a rupt una dintre rachete şi mi-a dat-o mie. Aşa am început să lovesc primele mele mingi.”

Visează să devină lider de clasament

„Îmi place să cred că aş putea câştiga un Grand Slam într-o zi. Ambiţia mea cea mai mare este să devin numărul unu mondial”, a mai declarat britanicul la conferinţa de presă.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani îl va întâlni Vineri pe sârbul Novak Djokovic, în semifinalele turneului. Câştigătorul partidei va disputa finala împotriva lui Nick Kyrgios, care s-a calificat în etapa finală de pe tabloul masculin datorită abandonului lui Rafael Nadal. Spaniolul s-a retras ieri din motive medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Cameron Norrie a învăţat tenis cu o rachetă ruptă, alături de mamă, iar acum joacă semifinala de la Wimbledon