Meniu LIVE
Search
x

Campionatul Mondial de Formula 1. Marele Premiu din Singapore a fost anulat

Pentru al doilea an consecutiv, Marele Premiu al Republicii Singapore a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Cea de-a 16-a cursă a campionatului din 2021 de Formula 1 era programată în intervalul 1-3 octombrie.

De Redactia Observator la 05.06.2021, 16:11

Anularea cursei din Singapore a fost confirmată de organizatori, vinerea trecută. ,,Să anulăm evenimentul pentru al doilea an consecutiv este o decizie dificilă, însă necesară pentru respectarea restricţiilor care vizează evenimentele live din Singapore” a declarat vicepreşedintele Marelui Premiu din Singapore, Colin Syn.

,,Nu am putea fi capabili să le oferim fanilor experienţa completă la care se aşteaptă, în timp ce prioritizăm sănătatea şi siguranţa lor, a contractorilor, a voluntarilor şi a personalului” a adăugat acesta, potrivit RaceFans.

Circuitul Marina Bay

Circuitul Marina Bay găzduieşte Marele Premiu al Republicii Singapore din anul 2008. Cursa are loc noaptea, în luminile orizontului din „Oraşul Leilor”.

Circuitul de stradă este îngust, iar barierele pereţilor sunt necruţătoare. Deşi monoposturile concurează cu o setare ce favorizează forţa de apăsare pentru a suplini lipsa aderenţei, ele pot depăşi 310km/h datorită sistemului DRS.

Formula 1 a anunţat că lucrează la înlocuirea etapei din Singapore. O a doua cursă în America ar putea avea loc înaintea intervalului stabilit în perioada 22-24 octombrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Campionatul Mondial de Formula 1. Marele Premiu din Singapore a fost anulat

Breaking News

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO