Antena Meniu Search
x

Cosmin Contra a debutat cu o victorie pe banca echipei naţionale, contra Kazahstanului. Budescu a făcut spectacol

Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra.

Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenată anterior de germanul Christoph Daum, naţionala română nu mai avea şanse de calificare la turneul final din Rusia.

Au marcat: Budescu '33 şi 38 (p), Kşeru '73 / Turizbek '83

Cartonaşe galbene: Pintilii '24, Chipciu '64, Benzar '71 / Kuat '10, Suiumbaiev '53, Malîi '79

1-0, min. 33: Budescu a marcat cu un şut dintr-un unghi de 15-20 grade, lateral stânga, după o acţiune personală;

2-0, min. 38: În minutul 36, Budescu a fost faultat în careu. Tot el a executat şi a marcat, dar arbitrul a cerut repetarea loviturii, pentru că au intrat jucători în careu. Budescu a înscris şi a doua oară;

3-0, min. 73: Keşeru a scăpat singur cu portarul şi a marcat cu un şut plasat de la 15 metri, după o pasă a lui Chipciu;

3-1, min '83: Turizbek a marcat cu capul din şase metri, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Beisebekov.

Au evoluat următoarele echipe:

România: Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, D. Grigore, Cr. Ganea - Pintilii (Hoban '70), R. Marin - Chipciu, Budescu (Al. Ioniţă II '80), Grozav - Fl. Andone  (Keşeru '66). Selecţioner: Cosmin Contra.

Kazahstan: Pokatilov - Beisebekov,  Malîi, Ahmetov, Dmitrenko, Suiumbaiev - Tagibergen (Turisbek '65) - Kuat, Darabaiev, Nurgaliev (Kijnicenko '46) - Murtazaiev (Scetkin '58). Selecţioner: Aleksandr Borodiuk.

Arbitri: Sandro Schärer - Stephane De Almeida, Sladan Josipović - Alain Bieri (toţi din Elveţia).

În urma rezultatelor de joi, clasamentul Grupei E, după nouă etape, este următorul:

1. Polonia 22 de puncte;

2. Danemarca 19;

3. Muntenegru  16;

4. România  12;

5. Armenia  6;

6. Kazahstan  2.

Ultimul meci al naţionalei tricolore din această campanie de calificare va avea loc, duminică, de la ora 19.00, cu Danemarca, la Copenhaga. Tot atunci se vor juca partidele Polonia - Muntenegru şi Kazahstan - Armenia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Cosmin Contra a debutat cu o victorie pe banca echipei naţionale, contra Kazahstanului. Budescu a făcut spectacol