Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cu gândul la trofeele puse în joc în acest sezon, Bayern Munchen a făcut show în amicalul cu Grasshoppers Zurich

Bayern Munchen a avut un sezon, 2023-2024, mai degrabă ratat, astfel că bavarezii îşi propun să revină rapid în elita fotbalului german şi european, chiar dacă i-au vândut, de curând, pe De Ligt şi Mazraoui la Manchester United.

de Redactia Observator

la 20.08.2024 , 14:55

Bayern Munchen a făcut spectacol în amicalul cu Grasshoppers Zurich Bayern Munchen a făcut spectacol în amicalul cu Grasshoppers Zurich - Profimedia

În ciuda unei oarecare subţirimi valorice a lotului, perspectivele pentru Bayern sunt bune, mai ales că belgianul Vincent Kompany, noul antrenor al lui Bayern Munchen, are posibilitatea să crească tineri de mare perspectivă precum francezul Michael Olise (22 de ani), francezul Mathys Tel (19 ani) sau croatul Gabriel Vidovic (20 de ani).

Şi, pentru că jocul cu Ulm, din Cupa Germaniei, nu a prezentat o provocare prea serioasă pentru Bayern, care s-a impus cu 4-0, antrenorul Vincent Kompany a solicitat disputarea a încă unui meci de pregătire în această săptămână.

Marţi, Bayern Munchen a făcut show cu Grasshoppers Zurich, formaţie din prima ligă elveţiană. A fost tot 4-0, graţie golurilor marcate de Olise, Kane, Tel şi Thomas Muller, dar diferenţa de scor putea fi mult mai mare, în condiţiile în care Bayern a încheiat jocul cu 73% posesia balonului şi 11-1 la şuturi pe poartă.

Articolul continuă după reclamă

Vincent Kompany, antrenorul lui Bayern Munchen, este convins că echipa sa deţine toate atuurile necesare pentru câştigarea unui număr cât mai mare de trofee în acest sezon.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Cu gândul la trofeele puse în joc în acest sezon, Bayern Munchen a făcut show în amicalul cu Grasshoppers Zurich