Antena Meniu Search
x

Cupa Mondială 2018. Selecţionerul Iranului a cerut ca FIFA să îl suspende pe Messi de la turneul final din Rusia

Selecţionerul Iranului, Carlos Queiroz, a cerut ca FIFA să îl suspende pe Messi de la turneul final din Rusia, din această vară.

Cupa Mondială 2018. Selecţionerul Iranului a cerut ca FIFA să îl suspende pe Messi de la turneul final din Rusia

Selecţionerul Iranului, Carlos Queiroz, a cerut ca FIFA să îl suspende pe Messi de la turneul final din Rusia, din această vară. Portughezul a surprins cu această declaraţie, amintindu-şi de disputa Iran - Argentina de la Cupa Mondială din Brazilia, de acum 4 ani.

"Întotdeauna am spus că Messi e un jucător extraordinar. E din altă lume. Dacă ar fi fost om, nu ar fi avut acel moment magic din meciul cu noi.", a spus Quieroz, cu referire la eşecul Iranului, 0-1, cu Argentina, în 2014, după un gol marcat de Messi în minutul 92.

Cupa Mondială 2018 fără Messi

"De obicei nu îmi place să pierd, dar nu am avut senzaţii negative după acel eşec. Pentru că atunci când ceva magic de acest fel se întâmplă ştii că fotbalul e viu şi mişcător şi de aceea e unul dintre cele mai spectaculoase sporturi din lume. Şi e cu atât mai mult un moment special când asta vine de la un jucător care nu ar trebui lăsat de FIFA să joace până nu se va demonstra că e uman.", a mai spus Quieroz despre Messi.

Iran va juca la Cupa Mondială din Rusia în grupă cu Spania, Portugalia şi Maroc, în vreme ce Argentina lui Messi va înfrunta Nigeria, Croaţia şi Islanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Cupa Mondială 2018. Selecţionerul Iranului a cerut ca FIFA să îl suspende pe Messi de la turneul final din Rusia