Antena Meniu Search
x

Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep: "Te-am simţit aproape tot timpul!" (Video)

Simona Halep, locul 6 WTA, a anunțat reluarea colaborării cu Darren Cahill. Sportiva de 27 de ani i-a transmis un mesaj emoţionant australianului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.09.2019, 14:40

Simona Halep, locul 6 WTA, a anunțat reluarea colaborării cu Darren Cahill
Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep - Twitter

Simona Halep, locul 6 WTA, a anunțat reluarea colaborării cu Darren Cahill. Sportiva de 27 de ani i-a transmis un mesaj emoţionant australianului.

Simona Halep a anunţat într-o postare pe contul său de Facebook că fostul său antrenor, Darren Cahill, revine în echipa ei din sezonul următor.

"Am o veste extraodinară pe care vreau s-o împărtăşesc cu voi. După un an fără el în echipa mea, sunt fericită să vă anunț că Darren va reveni de partea mea din sezonul următor. 

D, data trecută te-am ucis. Plănuiesc să fac asta și acum. Bine, ai revenit! Abia aştept să terminăm ce am început", a transmis Simona Halep pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe Twitter, Halep a scris că l-a simţit tot timpul aproape pe Darren, "hiar dacă ai fost departe de mine anul asta".

Simona Halep a încetat colaborarea cu Darren Cahill la finalul sezonului 2018, la solicitarea antrenorului, care a dorit să petreacă mai mult timp cu familia.

Ea era pregătită de Cahill din 2015, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep: "Te-am simţit aproape tot timpul!" (Video)