Antena Meniu Search
x

Dietmar Hopp continuă lupta contra coronavirusului. Propunerea făcută azi pentru fotbalul german

Dietmar Hopp propune o nouă idee pentru a rezolva problemele fotbalului german, asta după ce a promis că un vaccin anti coronavirus va putea fi folosit în această toamnă.

de Dan Roșu

la 18.03.2020, 14:48

Dietmar Hopp, alături de Angela Merkel
Dietmar Hopp, propunere de nerefuzat - DPA Images / Uwe Anspach via Hepta
  • Dietmar Hopp propune un fond de solidaritate în Germania
  • Dietmar Hopp anunţă că un vaccin anti coronavirus va putea fi folosit peste câteva luni
  • Miliardarul german a refuzat o sumă uriaşă din partea lui Donald Trump

Dietmar Hopp propune o nouă idee pentru a rezolva problemele fotbalului german, asta după ce a promis că un vaccin anti coronavirus va putea fi folosit în această toamnă. 

Patronul miliardar al celor de la Hoffenheim susţine ideea unui fond de solidaritate, prin care cluburile uriaşe din Germania le pot ajuta pe cele aflate în pericolul colapsului, după apariţia COVID-19.

Dietmar Hopp, propunere inedită pentru a trece peste problemele cauzate de coronavirus

"Propun cu tărie acest fond de solidaritate, în această situaţie specială. Noi, la Hoffenheim, cu siguranţă ne vom gândi la o asemenea idee. Trebuie ca aceste cluburi mari să le ajute pe cele mai slabe.

Pe acelaşi subiect

Fotbalul nu se poate separa de societate. Această pauză este absolut necesară, pentru că sănătatea oamenilor reprezintă o prioritate. Nu poate exista o altă opinie", a spus miliardarul german, citat de site-ul oficial al clubului. 

Dietmar Hopp pregăteşte vaccinul împotriva coronavirusului

Hopp este acţionarul majoritar al companiei CureVac şi susţine că, în toamnă, ar putea oferi vaccinul care să scape întreaga lume de coronavirus. Mai mult, omul de afaceri a dezvăluit şi că a avut o ofertă de un miliard de dolari venită din partea preşedintelui american Donald Trump pentru vaccin. 

”Vrem să dezvoltăm un vaccin pentru întreaga planetă, nu doar pentru o țară, pentru anumite clase sociale sau pentru o parte a lumii. Acest vaccin, dacă e dezvoltat și testat cu succes, nu va fi o unealtă de putere sau de speculă", a specificat patronul lui Hoffe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Sport » Dietmar Hopp continuă lupta contra coronavirusului. Propunerea făcută azi pentru fotbalul german