Antena Meniu Search
x

Dinamo Moscova - Terek Groznii 1-0/ Dan Petrescu a spalat rusinea infrangerii din derby-ul cu Spartak

Dan Petrescu a spalat rusinea infrangerii din meciul de etapa trecuta, cu Spartak Moscova. In direct la GSPTV, Dinamo Moscova a batut cu 1-0 pe Terek Groznii. Noboa a marcat golul victoriei pentru echipa Bursucului

Vezi și

Printre evenimente se numara si o plimbare de 160 de kilometri spre centrul Londrei. Detalii, in cateva momenteDinamo Moscova a obtinut a doua victorie a sezonului in fata celor de la Terek Groznii. In direct la GSPTV, echipa lui Dan Petrescu s-a impus pe final de meci in fata cecenilor, dupa un gol marcat de Noboa “Terek e o echipa foarte buna, e normal sa dominam si noi, si ei. Se bat la cupele europene, cu atat mai importanta este victoria noastra”, a spus Petrescu.

Trupa Bursucului a inceput tare meciul si putea deschide scorul inca din minutul opt. Voronin a lovit doar bara spre disperarea lui Dan Petrescu. Pe final de meci, George Florescu a intrat in locul lui Voronin.

S-a terminat 1-0 pentru Dinamo Moscova care are sapte puncte, dupa patru etape. Dan Petrescu s-a bucurat ca un copil pe margine pentru victoria echipei sale.

Premier League din Rusia continua si azi la GSPTV. Kubanul lui Dan Petrescu are derby cu Spartak Moscova de la ora 19:30. Rubin Kazan si TSKA Moscova se bat de la ora 12:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Dinamo Moscova - Terek Groznii 1-0/ Dan Petrescu a spalat rusinea infrangerii din derby-ul cu Spartak