Antena Meniu Search
x

Djokovici, eliminat în turul trei la Indian Wells de italianul Luca Nardi. A ajuns pe tabloul principal ca lucky loser

Novak Djokovici a fost eliminat, marţi, în turul trei al turneului de la Indian Wells, de italianul Luca Nardi, locul 123 mondial. Liderul mondial în tenis a ajuns pe tabloul principal ca lucky loser.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 17:46

- Profimedia

La 20 de ani, Nardi s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, şi a devenit primul lucky loser din istorie care îl învinge pe Djokovici.

Luca Nardi este cel mai slab clasat jucător (locul 123) care l-a învins pe Novak Djokovici într-un Masters 1000 sau Grand Slam din 2008 încoace. De asemenea, italianul devine al patrulea jucător cel mai slab clasat care învinge un număr 1 mondial într-un Masters 1000, după Francisco Clavet (locul 178 împotriva lui Lleyton Hewitt), Thanasi Kokkinakis (locul 175 împotriva lui Roger Federer) şi Vasek Pospisil (locul 129 împotriva lui Andy Murray).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În turul următor, Nardi va evolua cu americanul Tommy Paul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Djokovici, eliminat în turul trei la Indian Wells de italianul Luca Nardi. A ajuns pe tabloul principal ca lucky loser