Antena Meniu Search
x

Fără rivalități în timpul pandemiei. City și United au făcut o donație comună

Rivalele din Manchester, City și United, au făcut front comun în timpul pandemiei de coronavirus. Cele două cluburi din Premier League au donat, împreună, 100.000 de lire sterline pentru băncile de alimente.

de Iulian Focșăneanu

la 21.03.2020, 16:16

Manchester City și Manchester United
City și United au donat 100.000 de lire - mancity.com
  • Manchester United și Manchester City, pact împotriva coronavirusului
  • Marile rivale au donat 100.000 de lire sterline
  • În Marea Britanie au fost confirmate peste 4000 de cazuri de Covid-19

Rivalele din Manchester, City și United, au făcut front comun în timpul pandemiei de coronavirus. Cele două cluburi din Premier League au donat, împreună, 100.000 de lire sterline pentru băncile de alimente.

Hotărârea luată în folosul comunității a fost aplaudată de fani. "Un oraș unit" a fost sloganul ales de englezi, care se confruntă cu mari probleme în această perioadă. 178 de persoane din Marea Britanie au decedat din cauza Covid-19.

"Un oraș unit" | City și United au donat 100.000 de lire

Suma oferită de City și United a ajuns la cele 19 bănci de alimente din Manchester. Va fi folosită pentru a se reduce impactul suspendării Premier League, din cauza coronavirusului. Fanii făceau donații în zilele de meci, chiar în apropierea stadioanelor Old Trafford și Etihad.

"Suntem mândri de rolul pe care îl au suporterii noștri în susținerea băncilor de alimente. Într-un moment de mare dificultate al comunității, suntem încântați să venim în ajutorul fanilor și să ajutăm membrii vulnerabili ai societății într-un oraș unit (City United)", se anunță în comunicatul emis de Manchester United și Manchester City.

Fiecare dintre granzi a donat 50.000 de lire sterline și a sfătuit și celelalte echipe din Anglia să urmeze exemplul. În acest moment, toate competițiile din Marea Britanie au fost suspendate. Campioană a ultimelor două ediții, Manchester City este pe locul secund în Premier League, cu 57 de puncte. Diavolii roșii ocupă poziția a 5-a, cu 9 etape înainte de final.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Fără rivalități în timpul pandemiei. City și United au făcut o donație comună