Antena Meniu Search
x

Stapanii egalurilor! Dan Petrescu si Dorinel Munteanu au debutat cu remize in noua editia a campionatului din Rusia

Dinamo Moscova si Kuban Krasnodar au inceput neconvingator campionatul in Rusia. Echipa lui Petrescu a facut 2-2 in meciul cu Volga, in timp ce Munteanu a remizat, 1-1, in fata lui Rubin Kazan

Vezi și

A fost ziua egalurilor in prima etapa a campionatului Rusiei! Toate cele trei meciuri programate la debut s-au terminat fara a se stabili o invingatoare!

Dinamo Moscova a inceput catastrofal meciul de acasa cu Volga! In minutul 3, oaspetii conduceau cu 2-0, gratie reusitelor lui Sulenin (2') si Mukendi (3'). Trezita din pumni, formatia lui Dan Petrescu a revenit in meci rapid, cu un sfer de ora inainte de finalul primei parti. Mai intai Kasaev (28') a redus din handicap, pentru ca, mai apoi, Voronin (30') sa restabileasca egalitatea. Partea secunda n-a mai adus nicio modificare, iar Dinamo incepe campionatul cu un semi-esec.

Nici Dorinel Munteanu n-a fost mai norocos! La debutul pe banca lui Kuban, "Neamtul" nu a reusit mai mult de-o remiza in meciul de pe teren propriu cu Rubin Kazan. Chiar daca au jucat cu un om in plus o repriza intreaga, fotbalistii lui Kuban s-au vazut condusi in minutul 71, dupa reusita lui Eremenko. Avantajul a durat doar trei minute, pentru ca Ozbiliz (74') a reusit sa marcheze si sa salveze un punct pentru echipa lui Munteanu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Sport » Stapanii egalurilor! Dan Petrescu si Dorinel Munteanu au debutat cu remize in noua editia a campionatului din Rusia