Antena Meniu Search
x

Drama lui Michael Schumacher continuă: "Pot trece săptămâni până se va trezi!"

Doctorii continuă eforturile de a-l trezi pe Michael Schumacher din comă, iar acest proces este unul extrem de stresant şi înspăimântător pentru familia fostului pilot de Formula 1.

Soţia lui Schumacher, Corinna, a fost alături de Michael zi de zi de când s-a întâmplat teribilul accident, acum 5 săptămâni. Iniţial a stat la un hotel din apropierea spitalului din Grenoble, iar acum parcurge zilnic 175 de kilometri zilnic de la casa din Elveţia până la spital. 

Alături de ea sunt fratele lui Michael Schumacher, Ralf, dar şi cei doi copii, Gina Marie (16 ani) şi Mick (14 ani), băiatul fiind împreună cu tatăl său la schi când s-a întâmplat accidentul. 

Băiatul este şi el afectat după accidentul în care a fost implicat tatăl său. 

"Să te trezeşti din comă nu este exact cum vedem în filme. Este un proces care decurge treptat şi care poate dura zile sau chiar săptămâni. Pentru familie, teama iniţială dacă pacientul va supravieţui este înlocuită acum de teama cu privire la recuperarea lui. Cum îşi va reveni şi cum va fi de acum încolo omul pe care îl iubesc!", a spus Luke Griggs, specialist în neurologie, pentru BBC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Drama lui Michael Schumacher continuă: "Pot trece săptămâni până se va trezi!"