Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Emma Răducanu a jucat tenis alături de ducesa Kate Middleton - GALERIE FOTO

Ducesa de Cambridge s-a bucurat să joace tenis alături de câștigătoarea US Open Emma Răducanu. Kate Middleton a spus că după victoria recentă a senzației din tenis a fost ''serios impresionantă''.

De Redactia Observator la 24.09.2021, 19:55

Kate, în vârstă de 39 de ani, care s-a întors la muncă după vacanţa anuală de vară, s-a pregătit pentru confruntarea cu Emma Răducanu. Ducesa a ales să poarte o fustă de tenis albastră și o jachetă de aceeaşi culoare, atunci când a vizitat Centrul Național de Tenis din Londra. La fel de pregătită pentru meciul lor, Emma, ​​care a devenit prima britanică care a câștigat un titlu de grand slam în ultimii 44 de ani, când a câștigat US Open la începutul acestei luni, a îmbrăcat un tricou albastru și nişte pantaloni scurți albi.

Pentru a celebra succesul campionilor britanici la US Open - care o include pe Emma, ​​pe Joe Salisbury, Gordon Reid și Alfie Hewett - a fost organizat un eveniment special. Înainte de spectacolul de treizeci de minute, Emma, ​​în vârstă de 18 ani, a discutat cu o entuziastă fană a tenisului, Kate Middleton, înainte de a juca un meci împreună, potrivit Daily Mail

Inițiativa Lawn Tennis Association (LTA) este un program inovator menit să inspire următoarea generație de jucători cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani, precum și să ajute mai mulți copii să se bucure de beneficiile jocului, indiferent de vârstă, sex sau mediul din care provin. Pe lângă aparițiile pe terenul de tenis, evenimentul a inclus şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri. 

Pe acelaşi subiect

Emma Răducanu vrea să motiveze tinerii să se apuce de tenis

Emma a învins-o pe Leylah Fernandez cu 6-4, 6-3, pe stadionul Arthur Ashe, la începutul acestei luni, devenind prima câștigătoare a Marii Britanii a unui trofeu de mare slam din ultimii 44 de ani. A fost doar cea de-a doua apariție a lui Răducanu la un turneu major. După ce a concurat la Wimbledon în această vară, Emma, ​​care este ambasador al LTA pentru tineret, a vizitat vechea ei școală primară din Bromley pentru a inspira mai mulți tineri să înceapă să practice acest sport: ''Tenisul este un sport incredibil, îți oferă atât de multe oportunități și este atât de distractiv. Ar fi minunat ca mai mulți copii să ridice o rachetă și să încerce.''

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Emma Răducanu a jucat tenis alături de ducesa Kate Middleton - GALERIE FOTO