Antena Meniu Search
x

Emma Răducanu ar putea să rateze participarea la Wimbledon, după o accidentare suferită la Nottingham

Campioana en titre la US Open, Emma Răducanu, a transmis că nu este sigură de participarea ei la Wimbledon, după ce a suferit o accidentare "ciudată" la evenimentul WTA 250, care a avut loc marţi la Nottingham, în Marea Britanie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 08.06.2022, 20:31

Emma Răducanu ar putea să rateze participarea la Wimbledon
Emma Răducanu ar putea să rateze participarea la Wimbledon - Profimedia

Tânăra de 19 ani a fost nevoită să se retragă din meciul pe care trebuia să îl joace împotriva jucătoarei din Elveţia, Viktorja Golubic, din cauza unei probleme medicale, scrie CNN.

Participare incertă la Wimbledon

Înaintea finalului primului set, Emma Răducanu a solicitat intervenţia pe teren a medicului său. O durere la nivelul abdomenului a fost atât de puternică la acel moment încât britanica cu origini româneşti nu a mai putut continua meciul. 

După ce a încheiat meciul, jucătoarea de tenis a spus că accidentarea a luat-o prin surprindere şi că nu ştie încă dacă va fi aptă pentru a putea merge să concureze la Wimbledon, cel de-al treilea cel mai mare turneu de tenis din acest an. 

„A fost foarte ciudat, cred că am forțat ceva, nu știu ce s-a întâmplat cu exactitate. Pur și simplu a fost o accidentare ciudată. Nu știu ce aș fi putut face mai mult, asta este. Va trebui să fac niște analize, nu pot să-mi dau singură diagnosticul. Mai întâi voi afla care e problema, iar apoi o să iau o decizie în privința participării mele la Wimbledon. Momentan nu am idee ce voi face”, a spus Emma după ce a abandonat competiţia de la Nottingham.

Turneul de la Wimbledon este programat să se va desfășoare în acest an în perioada 27 iunie - 10 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Emma Răducanu ar putea să rateze participarea la Wimbledon, după o accidentare suferită la Nottingham