Antena Meniu Search
x

Emma Răducanu are COVID. Sportiva a intrat în izolare, cu simptome uşoare

Emma Raducanu are COVID-19. Sportiva cu origini româno-chineze e nevoită să se izoleze şi nu va participa la Mubadala Classic, eveniment organizat în Abu Dhabi, după ce a primit un rezultat pozitiv la testul pentru depistarea coronavirusului.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 18:01

Emma Răducanu are COVID
Emma Răducanu are COVID - Profimedia

Emma Răducanu a primit o veste rea: tânăra sportivă are COVID-19, relatează Daily Mail. Campioana de la US Open, care este şi vaccinată, a ajuns deja în Orientul MIjlociu, acolo unde urma să participe la evenimentul Mubadala Classic, din Abu Dhabi. De altfel, nu este singurul plan pe care coronavirusul i l-a dat complet peste cap: duminică, vor avea loc voturile finale pentru premiul BBC: Personalitatea Sportivă a Anului.

Jucătoarea de tenis a renunţat, astfel, la turneul demonstrativ de la Mubadala World Tennis Championship, programat pentru săptămâna viitoare, la Abu Dhabi.Emma Răducanu ar fi trebuit să debuteze într-un meci contra elveţiencei Belinda Bencic. Organizatorii evenimentului spun că au început deja să-i caute o înlocuitoare. La turneul din Emirate vor fi prezenţi şi Rafael Nadal, Dominic Thiem, Andy Murray, Andrei Rublev, Casper Ruud sau Denis Şapovalov.

Emma Răducanu are COVID: 10 zile de izolare

Emma Răducanu va urmări meciurile şi ceremoniile online, de la distanţă, întrucât a intrat în perioada de izolare. Timp de 10 zile, jucătoarea de tenis e nevoită să abandoneze orice planuri şi să ia o pauză de la viaţa publică. "Sper că voi putea reveni curând pe teren", spune ea. Până acum, Emma nu ar fi manifestat decât simptome uşoare ale bolii COVID-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Sport » Emma Răducanu are COVID. Sportiva a intrat în izolare, cu simptome uşoare