Antena Meniu Search
x

Englezii cred că au aflat cine e iubitul Emmei Răducanu: e o vedetă în Marea Britanie şi are o avere considerabilă | GALERIE FOTO

Emma Răducanu, noua câştigătoare de la US Open, e noua stea a tenisului mondial. La doar 18 ani, britanica ce are şi origini româneşti, a atras toate privirile. O dată cu succesul de la US Open, a venit şi faima, iar paparazii îi urmăresc acum fiecare mişcare.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 10:06

Astfel, jurnaliştii publicaţiei Celeb Saga susţin că au aflat cine este iubitul Emmei Răducanu. Potrivit acestora, cântăreţul Harvey Leigh Cantwell ar fi prietenul sportivei. Cantwell are 22 de ani şi are propriul show TV. Ca atare, este foarte cunoscut în Marea Britanie şi are peste 4,1 milioane de urmăritori pe Instagram. Cantwell a studiat la o celebră şcoală de muzică din Marea Britanie, iar prima melodie a lansat-o pe când avea doar 14 ani. Conform presei britanie, Cantwell are avea un milion de dolari în conturi.

Ipoteza conform căreia Cantwell şi Răducanu ar avea o relaţie a fost confirmată şi de o persoană apropiată a cântăreţului care a dezvăluit pentru The Sun că tânărul artist a urmărit-o pe Emma la Wimbledon şi a fost complet cucerit. "Harvey a urmărit-o pe Emma la Wimbledon și i s-a părut uimitoare, așa că a decis să o contacteze. Ea a fost foarte flatată de gestul lui și cei doi au început să schimbe mesaje. Sunt la început, dar par să se înțeleagă bine. El e cu siguranță foarte implicat", a declarat respectiva persoană pentru The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sport » Englezii cred că au aflat cine e iubitul Emmei Răducanu: e o vedetă în Marea Britanie şi are o avere considerabilă | GALERIE FOTO